תודה לכל המברכימותים

ציבונה

New member
תודה לכל המברכימותים

כן, אנחנו כבר אחרי ורק היום נכנסתי וראיתי את הברכות ראיתי גם שהפורום היה פעיל כשלא הייתי פה (מה קרו עוד דברים בעולם חוץ מהולדת זגרבון?...) אז אין לי הרבה זמן בשביל מחשב ואינטרנט בנתיים והאמת גם לא ממש כוח ואנרגיות לזה ובטח תכף יהיה בכי מהחדר השני ואני אצטרך לסיים (כרגע כל הבית ישן) אז קצת אינפורמציה. זגרבון נולד 4086 (קצת נסחפתם עם החמישה קילו...) בקיסרי. אני עדיין מתאוששת (אף אחד לא סיפר לי שזה קשה וכואב כל כך) אז עברתי כבר יום אחד של נפילת הורמונים (בכי וכאלה..) ואמרו לי שיש עוד כמה כאלה לפניי. בכל מקרה ההתאוששות הפיזית שלי לא היתה קלה (למרות שהיום הרבה יותר קל מלפני שבוע) לציבונינה (שעדיין בחופש הגדול) גם לא קל. נעלמתי לה לשלושה ימים לבית חולים והיא נורא כעסה ןאולי גם פחדה ופתאם חזרתי עם תינוק אז את הקריזות שלה היא מוציאה עליי (וטוב שכך - עם זגרבון היא עדינה ונעימה עדיין...). היא כבר הספיקה לגרש אותי מהבית להגיד שאני איכסה ושהיא שונאת אותי ועוד כהנה וכהנה חוץ מזה עד לפני יומיים עוד לא מצאנו לה גן וגם זה לא הוסיף לתחושת הביטחון והעוגנים שהיא צריכה. אבל כמו אצל כולם לאט לאט הכל מסתדר הייתי איתה השבוע בגן חדש שמצאנו היינו שם יומיים להסתגלות ואני חושבת שמצאנו גן (אנחנו לפחות מתכוונות להתחיל שם ב 1/9 ) אני משתדלת להיות איתה הרבה וזה שאני לא מניקה מאפשר לזגרב לשחרר אותי קצת יותר בשביל להיות איתה. חוץ מזה זגרב נפלאה. אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה. גם במהלך לידה (או יותר נכון הציפיה ללידה שהיתה ארוככככככה מאד) וגם אח"כ פה בבית אני פשוט אוהבת אותה ומאוהבת בה ומתאהבת בה כל יום מחדש. ולגבי זגרבון הוא חמוד לאט לאט נלמד להכיר אותו ולאהוב אותו יותר ויותר. והוא אותנו. נשיקות וחיבוקים לכולם. ואני מקווה למצוא בשבוע הבא קצת יותר זמן כדי להתעדכן מה קורה פה.

אלפי ברכות!../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif|סבי

תענוג לקרוא את ההודעה. תענוג ושמחה גדולה! מזל טוב למשפחה הגדלה, חום ואהבה
פרח ודובשןשיפון

ברוכה השבה הבייתה ../images/Emo23.gif

הציבונה שלך ניפלאה... זה יכולת לשאול אותנו קודם - והיינו מספרים לך
וציבונינה צודקת... אין אפשרות לקחת את הזגרבון ולהחזיר אותו למאיפה שבא???
אחרי הכל ילדה שכמוה מגיע לה להיות אחת ויחידה... אבל (ומנסיון) , אחרי ה"קריזה הגדולה", יבואו ימים של אושר, (ולילות של תהיות..) אוהבת אתכם ומצפה כבר לראות את הנסיך לבית
! ואם חסר משו (עגלה? מיטה? אופניים? ) רק תגידו.. כי אחרת תקבלו סיפולוקס

והנה ננזפתי... ../images/Emo3.gif

שכתבתי רק בשמי... גם הדס, הנסיכה, קטינא וג'וניור מאחלים לכם המון דברים טובים

איזה כייף...

לכם..שיש אותם.. להם שיש אתכם... ולכולנו שהמישפחה גודלת...
מכולם כאן בבית שרוצים גם...

וואו אני ממש נזכרת בקנאה

בתחושות החדשות והמדהימות כנולד ילד. אבל אני חייבת להגיד שההתקפות ההורמונליות לא נפסקו עד היום(שנה).(הן פחתו אבל הן קיימות יותר מבעבר) בכל אופן תהנו ממנו ומציבונינה גם.

ציבונה

New member
היתה ברית

כפי שאמרתי לערבה אני בכלל לא התעסקתי עם הנושא. בזמנו כשזה בכלל לא היה אקטואלי ואפילו לא חשבנו על ילד שני אני זוכרת שהיתה לנו שיחה על הנושא (באחד ממפגשי הפורום הראשונים) ואחרי כמה דקות של שיחה החלטתי להפסיק להקשיב לטיעוני הנגד והבעד it was too much for me בקיצור אחרי הלידה בכלל לא התעסקתי עם העניין היה לי ברור שנעשה היה לי ברור שזה יהיה אצל רופא במרפאה בהרדמה מקומית כמו כל ניתוח עם ביקורת של הרופא אחרי יומיים. והיה לי ברור שאבא של זגרב יהיה הסנדק (כזכור הוא דתי) ולמרות שבברית כהלכתה צריך מניין וכאלה הוא הסכים להיו בטקס שכלל רק אותנו האימהות שתי הסבתות והאחיות משני הצדדים. היה טקס עם ברכות במרפאה הוא היה מבסוט (סבא גאה) אנחנו חיכינו מחוץ לקליניקה בזמן הניתוח וזה נגמר די מהר. זגרבון עבר את העניין בגבורה ואפילו לא ביקש אקמול לכאבים. זגרב לעומת זאת טוענת שהיא כן דיסקסה עם עצמה את עניין הברית (כן ברית או לא ברית) לשמחתי היא לא שיתפה אותי בלבטיה בכל מקרה היא החליטה כן א. השורשים היהודיים שלה והעובדה שאנחנו מתכוונות לחיות פה בארץ איתו. ב. החריגות. היא החליטה שהוא יהיה מספיק שונה מאחרים ולא צריך להוסיף לו שונות נוספת. ולכל מי שמחפש אז אנחנו ממליצות בחום על פרופ' דולברג לברית. הוא פשוט מקסים. מי שירצה פרטים נשמח לתת.

באיחור גדול שולחת ברכות ואיחולים

בשמי ובשם הדוביבת. לא הייתי בסביבה כשפורסמו החדשות המרגשות בדבר הולדת הזגרבון, אז אני מצטרפת עכשיו, באיחור, למברכימות. מאחלת לכם רק טוב, שלווה ורוגע, בריאות, אושר ונחת. שציבונינה תתרגל מהר לתוספת החדשה ושיהיה לה טוב בגן החדש.
פיגי ודוביבת.

המון מזל טוב ונחת ושמחה

לזגרבון ואימהותיו וציבונינה! שיהיו לכן לילות שקטים וימים רגועים. מהשכנה בבית הקודם.

למעלה