תודה לכל המטופלות ולבני הזוג

תודה לכל המטופלות ולבני הזוג ../images/Emo51.gif

אני חב לכן תודה ענקית על התמיכה הרבה אשר הענתקתן לי, מאות המטופלות אשר פנו אלי , טלפונית, בפקסים, במכתבים, במיילים, ובפרחים, היו ההוכחה לכך שאת ההשקעה קוצרים. אני רוצה להבהיר באופן חד משמעי שאינו משתמע לשתי פנים: רופא אשר יש לו רשיון לעסוק ברפואה במדינת ישראל , רשאי לעסוק ברפואת נשים. לשרותכם תמיד דר' וקסלר.

סע

New member
רופא כללי

האם עולה על הדעת שעל מנת לטפל בכאבים בברך נלך לרופא כללי במקום לאורטופד? האם יעל על הדעת שכאשר יש לנו כאבים בלב לא נלך לקרדיולוג? האם משהו מאיתנו חשבה ללכת לרופא המשפחה הרגיל שלנו או לרופא שיניים כאשר היא בהריון? לא יעלה על הדעת שרופא כללי יטפל גניקולוגית אם הוא לא מומחה בכך. עובדה שדר וקסלר לא הציג את עצמו כרופא כללי אחרת לא היו מגיעות אליו. בושה שבמדינת ישראל אין פיקוח. זוהי נוכלות לשמה? מדוע לא עשית טיפולי שיניים? חוסר אחריות מקצועית, אישית ומוסרית. זוהי מרמה לשמה.

24820359

New member
דר ווקסלר הציל אותי

ראשית אמרו בתכנית וזה אושר ע"י בי"ח הלל יפה שהד"ר עבד 7 שנים אצלהם כרופא נשים. יתרה מזאות ברצוני לומר לך שאני מטופלת שלו טופלתי בחיי בעוד רופאים אך המקצועיות שלו - אין מה להשוות לאף רופא בארץ - עולה על כולם. כשהייתי בת 18 אושפזתי בביח לניאדו עם כאבים חזקים בבטן לאחר בדיקה נאמר לי שאצטרך לעבור ניתוח דרך הטבור, אימי שהכירה שנים את ד"ר ווקסלר הידוע בשמו הטוב בעיר מקצוען אמיתי בכל מה שקשור ברפואת נשים. פנתא אליו וביקשה שיבדוק אותי , לאחר בדיקתו אמר שהכאב יחלוף מאליו לאחר יממה אחת ואין שום צורך בניתוח הכאב הינו תוצאה של ביוץ. אכן הכאב נעלם בדיוק כפי שאיבחן ד"ר ווקסלר ללא כל צורך בניתוח וכך ניצלתי מניתוח והרדמה וכל מה שקשור בהרדמה. עוד ברצוני להוסיף כי מעולם לא טען ד"ר ווקסלר שהוא רופא נשים ומה שכתוב על הדלת וגם על כרטיס הביקור שהוצג אתמול בתכנית : מרפאת נשים. ד"ר נמשיך להגיע אליך ולהמליץ עלייך לכל מי שישאל. אוהבים אותך מאוד ורד וצחי לנצח.

GILI555

New member
שותפה מלאה לכל הכתוב

אני שותפה ורוצה להוסיף עוד שד' וקסלר גדול מהחיים אנחנו מטופלות שלו נמשיך ונגיע רק אליו יישר כח.

השובבית

New member
אדון/גב סע אני אגיד לך מה זה מרמה

נוכלות ומרמה זה התחקרינים שמתחזים למי שהם לא נוכלות זה לשים מכשול בפני עיוור - ומה הפלא שיפול נוכלות ומרמה זה להוציא דברים במרמה דרך התחזות , להוציא דבר מה במרמה את יודעת מה רק בשביל הספורט תקחי את הבחורה הכי תמימה בעולם ותגידי לה לשכב עם גבר נניח בעד מליון שקל והיא תסכים וככה את הפכת אותה לזונה, אז היא זונה? לא, היא לא, היא פשוט לא עמדה בפיתוי כך שזה לא חוכמה כי היא בן אדם בשר ודם. אז במקום להגיד שד"ר וקסלר נוכל ו/או רמאי שהוא מנצל את הפרצה בחורים של משרד הבריאות. אז זה בדיוק המחדל, כי אולי אמנון לוי היה צריך לעשות את התוכנית על משרד הבריאות שמאפשרת מחדלים כאלו, ולא על ד"ר וקסלר שמנצל את הפרצה למה לא בעצם? מה הוא אשם? אם מאפשרים לו? ודרך אגב ד"ר וקסלר לא עושה טיפולי שיניים כי הוא לא עסק ברפואת שיניים והוא לא מבין בזה מה שאומר לנו שהוא דווקא ישר ולא רמאי,

השובבית

New member
ד"ר וקסלר - תתבע, תתבע

אני אמנם לא מטופלת שלך ןלא מכירה אותך לא אישית ולא כללית אני פשוט ראיתי את התוכנית, ואני מציעה לך תתבע היו כבר תביעות נגד אמנון לוי ורפי גינת ובינתיים יש תקדימים בכל מצב אני מקווה בשבילך שלא יגרמו לך נזקים כפי שנגרמו לקורבנות אחרים ושיהיה לך בהצלחה

24820359

New member
אנחנו איתך

אם תחליט לתבוע אנחנו נעיד לטובתך אם זה יגרום לך נזק ולו הקטן ביותר תתבע את אמנון לוי על הוצאת דיבה , ככה בפעם הבאה ייזהר בדבריו.

יש לך רשיון לעסוק ברפואת נשים ?

דר' יש לך רשיון לעסוק ברפואת נשים אך אין לך רשיון בלעסוק ולהמליץ לנשים בנתניה לא לקבל טיפולים בנושא פיריון ופוריות לא קונבנציונלים שאתה לא הצלחתה במשך שנים לעזור להם ושחזרו אלך למעקב הריון חומר למחשבה על מעשך בזוגות שמנעתה מהם ילדים וצחקתה על שיטות אחרות השונות מישלך בנתניה

למעלה