תודה לכל המרגיעות..:- Dיש לי עוד

מרי26+

New member
תודה לכל המרגיעות..:- Dיש לי עוד

בעיונת קטנטונת... בזמן המועט שאני כן מצליחה לישון אני מתעוררת עם כאב חד בשוק קמה משינה בגלל שנתפס לי השריר וכמו תרנגול הודו מקפצת מהמיטה ומנסה להזיז את הרגל בכח... מוזר לא?! עוד מישהי נתקלה התופעה מסוג זה???????????????

tonti

New member
אחותי! מכירה את הבעיה.

לא יודעת מה הסיבה לזה אבל זה פשוט סיוט. גם לאמא שלי היה את זה בהריונות שלה ועוד לא הצלחתי לגלות ממה זה. מישהי אמרה לי פעם שזה מעודף מגנזיום.

יערה+

New member
אאוצ´, מוכר ../images/Emo10.gif

זוהי תופעה נוראית שקיימת לרוב עקב חוסר סידן בגוף. מה שאפשר לעשות כדי למנוע (לא תמיד עובד) להתמתח עם רגליים לא בפוינט, להשתדל להיות מודעים לזה מתי את מתמתחת ואז לעשות מיד פלקס עם הרגליים, מצב הפוינט גורם לזה. אם וכבר קרה, לשים מיד רגליים על רצפה קרה ולמתוח לצד שני (כלומר שוב לא בפוינט, אלא האצבעות לכיוון הגוף). אם אפשר ללכת על רצפה קרה זה גם עובד טוב. תאכלי הרבה מוצרים שיחזירו לך סידן לדגוך (מוצרי חלב).

נירית1

New member
מוכר מוכר וכואאאאאב../images/Emo10.gif

אז לפי הספר של - בר זה נגרם ממחסור בסידן, ועם זה קורה הרבה רצוי לספר זאת גם לרופא, אצלי זה משום מה קורה תמיד באמצע הלילה -הכאב הבלתי נסבל של שריר נתפס, בצעקה (בלתי נשלטת) בעלי מתעורר וישר מכופף לי את אצבעות הרגליים לכוון ההפוך עד שהשריר משתחרר. שיטה שניה היא לקום ולעמוד על הרגל.

הזכרתן לי נשכחות...

גם לי זה היה בהריון. וגם לי תמיד, אבל תמיד באמצע הלילה. אחחחחחח... זה כואב. וכל ההצעות כאן מאד עוזרות כך שאין לי מה להוסיף. טל

זאת תופעה ידועה ומוכרת בעיקר אצל

נשים בהריון. אמרו לנו בקורס הכנה ללידה שאפשר להכין מראש ליד המיטה כפית עם מלח וברגע שמרגישים את הכאב, להכניס מיד את הכפית לפה, זה אמור להפסיק את זה... לא ניסיתי, אז אני לא יודעת אם זה באמת עובד אבל שווה לנסות, לא?..

יערה+

New member
לא ../images/Emo3.gif ../images/Emo12.gif

איכס, נשמע לי נורא ואיום

למעלה