תודה לכל המשתתפים באירוע בן שמן

mtbRider

New member
רכיבה בבן שמן עם מועדון ת"א

אחלה אחלה אחלה של אירוע וחוויה - מעולה. הייתי באקספרט ונהנתי ואבא היה בספורט ונהנה. תודה רבה מאוד למדריכים...סבלניים מעולים ואיכותיים. קבלו חח כל העוסקים בארגון וגם לכם המגיעים... פשוט כל הכבוד!!! היה 10! ו...יורם תודיע לפני שאתה פונה
סתאם גבר העיקר שנגמר בטוב וראיתי שהבולם שלי מסוגל לבלוע אחלה דברים וכניסות לקוליס [למרות שכבר בדקתי את זה... כמובן שלא מרצון
]. חכה חכה אני אחליף סטם ואוכל לטוס בירידות ביותר ביטחון...רק תחכה. [שמתי לב שכשאני בולם בטכני אז המשקל עובר יותר מידי קדימה בגלל הסטם - או שזה רק תירוץ ומסכן הסטם שלי כמה אני יורד עליו...אבל הוא עושה תעבודה כמו שצריך]. איתי Mtbrider

mtbRider

New member
ליורם כלום....מי אמר שקרה לא משהו

הוא רק קצת גיהץ אותי ואני באתי מאחורי במהירות ולא שמתי לב = אשמתי [אי שמירת מרחק]...ואז עברתי קוליס......עזוב לא חשוב לא נפלתי תודה לאל ולא קרה כלום....זה מאחורי.. איתי

יורם חן

New member
איתי בסה"כ בדקתי את עירנותך ../images/Emo8.gif

אני חייב לציין שיצאת מהסיטואציה יפה מאוד, אני כבר חשבתי שאתה הולך להתהפך, אין ספק שהשתפרת משמעותית מאז רכבנו יחד

mtbRider

New member
תודה..ואתה הרי היית ואתה רוכב מעולה

ויורם א.אני אעדכן אותך לגבי הסטם
. ב.אני אדבר עם מישהו מהמועדון לגבי מה שאמרתי לך... ג.אני אגיד לך כשיצא לי בשישי לאחה"צ במיר"ב/כרמי יוסף - כמחווה אישית על היום [וגדי אלוני התותח שדאג לנו לתדלוק גם כן]. ד.נראה מה יהיה עם הקליפלס. הכי הכי חשוב זה לדעת מה היה עם הAC2....?! אמרת מצאו ו...זהו לא המשכת...תראה אם לא בא לך להתכתב על זה פה בפורום/אין לך כוח לכתוב במסרים....אני שולח לך במסרים את הטלפון שלי (שיעשה בו שימוש טוב אני סומך עליך... - פשוט הסלולרי יקר!!!, אין לי בעיה להתקשר אליך אבל אין לי תמספר שלך...) איתי

תודה לכל המשתתפים באירוע בן שמן ../images/Emo70.gif

יופי של אוירה ומזג אויר סלחני למרות התחזית. מסלולים מעולים שבנה דרור ורדימון מצוות המועדון, העלו חיוכים לכולנו
. הספורט והאקספרט "נתנו בראש" וקינחו ברכיבת אימון רצופה וקולחת ללא עיכובים ותוך כדי עבודה באליפסה, במודל שהועבר לרוכבים האורחים על רגל אחת ועבד מצוין. במהלך המסלול היתה תחנה להתרעננות, שם זכינו למגוון של פירות יבשים ועל כך תודה לגדי אלוני
שטרח והביא מכל טוב ובכמויות
. כן ירבו מפגשים כאלו ולהתראות בקרוב.....
צוות מועדון אופניים תא

אביב ק

New member
אחלה אירוע

תודה למועדון על אירוע מאורגן כהלכה ומלמד. תודה מיוחדת למובילים בקבוצת הספורט,שהביאוני לשיאים חדשים. אביב haro v4

Kalmam

New member
../images/Emo51.gifלרוכבית"א מחבורת שינקר החלקית

** לצוות מועדון אופניים ת"א, תודה , תודה !!!** על הארוח ,האירגון,ההדרכה,המסלול,ההשקעה של צוות המדריכים והמלווים (אפילו את מזג האוויר שידרגתם),הכיבוד.(גם לגדי). מדורון ,דניאל וקלמן. ( נ.ב.אפשר למתן עבורנו את העליות???...)

למעלה