תודה לכל המשתתפים בצערי

תודה לכל המשתתפים בצערי ../images/Emo141.gif

אבא שלי היה דוגמא ומופת לחיים של עשייה חיובית וחיים מלאים ופעילים. להורי הייתה הזכות לקחת חלק בבניין והקמת המדינה והגנתה. הם היו ב"הכשרה", יחד בנו את עין צורים בגוש עציון . אבי שהיה מפקד המקום היה בין הפצועים הראשונים במלחמת העצמאות ולאחר כניעת גוש עציון הלכו הורי יחד לשבי הירדני . לאחר חזרתם מהשבי התחתנו והקימו את קיבוץ עין צורים ,שם נולדתי. את אהבתי לטיולים ולנופי הארץ ינקתי מהורי אשר מילדותי "גררו" אותנו לאין ספור טיולים ברחבי הארץ. עד לפריצת מחלתו לפני כ 8 חודשים עוד עסקו הורי בהתנדבות בארגון והפעלת טיולים ברחבי הארץ מטעם החברה להגנת הטבע באשדוד. יהי זכרו ברוך 22.1.2004 – 15.11.1927 אשדוד

גדי. חזק ואמץ.

כמי שמכיר אותך. אני יכול לומר שיש בך בהחלט הטוב והמורשת שישרת מהוריך.

superskater

New member
amir

שי , טוב לשמוע ממך ומה בעניין רכיבות אתה עוד רוכב חזק ?? אני כבר בפנים מורעל עד הגרון אם לא קלטת את זהותי - אמיר אח של ניר מכפר סבא אז שנשמע משהו ממך להת

צטערתתת........

תראה. אני קצת עיוור צבעים. לא ממש זוכר שמות של אנשים. ונראה לי שיש לי בעייה באוזן ימין. אבל את אמיר או ניר מכפר סבא. אני כמעט (כמו שאמרתי אני לא ממש זוכר שמות אז קשה לי להיות בטוח לחלוטין) בטוח שאני לא מכיר . צטערתתתתתת

קבל השתתפותי בצערך, ופרט מעניין

גדי, התרגשתי מאד לקרוא את תיאורך על קורות אביך ז"ל. אבא שלי כמעט בוודאות היכיר את אביך ואולי גם הציל את חייו שם בגוש עציון. בקישור המצורף יש תיאור שכתבתי על שדה התעופה החשאי שאבי בנה בגוש עציון. אבי גם יעץ למפקדי הגוש - ואביך ביניהם, איך להיכנע במקרה הצורך. מי שנהג בהתאם לעצתו של אבי הלך לשבי וחזר בחיים. האחרים נרצחו על ידי האספסוף. הפרטים לא נועדו לפורום זה לכן אשמח להרחיב בקשר יותר אישי. אילן סקלי, מוצא עילית [email protected] נ.ב. האתרים המצורפים הם על מחשב ביתי וצריך סבלנות...

תודה יורם. אני מקווה שגדי יקרא גם.

ובקשר לעובדות היסטוריות דוגמת סיפור גוש עציון - יש לי עוד מאותו סוג והרבה צילומים ירושה מאבא שלי.

נווה אילן

האם יש קשר? מאד ייתכן. אבי היה "מפקד טכני" (יעני קצין הנדסה) באיזור בזמן שנולדתי. מצד שני זה שם די נפוץ בתקופת ראשית המדינה כאשר הכוונה הייתה שהילד - זה אני - יבנה מחדש את אילן המשפחה שנהרס על ידי הנאצים.

shais1

New member
גדי - משתתף בצערך../images/Emo16.gif

גדי, איננו מכירים אישית, אך ודאי בפנים. אני משתתף בצערך על מות אביך מלח הארץ
. לפי הסיפור על אביך רואים ש"מעשה אבות סימן לבנים". שלא תדע עוד צער. שי שחר (התאום הצעיר)

Great Blue

New member
../images/Emo10.gif תנחומי הכנים... אינני מכיר אותך

אבל לפי האתר שבנית ולפי פועלך בין הרוכבים כאן בהחלט מראה על המשכת הדרך בה בחר גם אביך... ושוב תנחומי...

akivab

New member
גדי,

קבל את הישתתפותי הכנה באבלך והלואי שלא נידע יותר צער. דור המיסדים והאידיאליסטים הולך ונעלם ולנו נותר להעביר את מורשתו לבנינו. חזק ואמץ

משתתפף בצערך../images/Emo16.gif

אני משתתף בצערך על מוות אביך שלא תדע עוד צער ממני עידן לאנה

למעלה