YO-MAN KHUN THAI
Y,Y,Y הצלחתי להרגיז את YO-MAN ! . רגע, לפני שנתחיל: השניצלים הכי טובים בקאוסן הם עדיין אצל שושנה (קאוסן ימינה, תעבור את המשטרה, וימינה לפני התחנת דלק) ואפילו באם לטעמך אצל שרה (תל-אביב לשעבר, נואיבה לשעבר). חוץ מזה גם ממליץ לך לטעום את הג´חנון החדש שלה... החלפת כסף? לא דווקא בקאוסן. נסה אצל TINNY - מול מלון "אינדרה"...מונית בעיר ? תראה. אם תגיד לנהג: סאואדי קאב! טאו ראי פרטונם - אז הוא יפעיל את המונה מה- 35 באת´. אם תעשה פרצוף עגל פאלנגי ביום הוא יציע לך סבוב בעיר ב20 באת... (כולל ג´יימס גלרי ליהלומים וכו...), אבל, עזוב, תיקח אופנוע-טקסי (לא טוק-טוק) ותסגור איתו 80 באת... ועכשיו לצפון: יום טיול למשולש, מצ´.ראי או מאי? כולל שייט במקונג מהמשולש לצ´יאנג סן או רק עד המלון-קזינו בבורמה ? כולל ירידה באי בלאוס ? נו, טוב. בערך 800 באת´ מצ.ראי, כולל ארוחה המסאי. (מזנון חופשי במלון וונג טונג). חוץ מזה: אני כן נורמלי, חבר. רק רציתי להעמיד אותך על השקפתך שטיול מאורגן הוא לא טיול "שלנו", או כפי שאני הבנתי שהתכוונת: טיול לא טוב. דווקא כאחד שכל הזמן בפורום (אני מתכוון אליך) - תן גם לאחרים להביע את דעתם, גם באם שונה משלך. והעיקר: תהיה רגוע ! בלי עצבים !! קאב-קון-קראב וסאואדי קאב ! (אחרון: ה- E MAIL שלי דווקא כן לפרסום - ואמור להופיע.