תודה לכל מי שעזר

CowLover

New member
תודה לכל מי שעזר../images/Emo23.gif

למי שזוכר לפני כשלושה שבועות תליתי כאן הודעה לעזרה על כך שמישהו מכיתת הביולוגיה שלי מעוניין לעשות ניסוי בדגים כחלק מהביוטופ שלו (לינק להודעה - ההודעה) בכל מקרה, פניתי למורה והיא לא כל כך עזרה ופניתי לאגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים. האגודה (בעזרתם האדיבה של שי וצמרת) שלחה מכתב לבית הספר שלי שמודיע להם חד משמעית שהניסוי נוגד את החוק. אתמול המנהל קרא לי לחדר שלו (באמצע מסיבת הסיום שלנו אבל בכל זאת) להודיע לי (גם לנזוף קצת אבל שיהיה) שהוא לא יתן לזה להתרחש. תודה לכולם!!! לשי, לשנטי (על הצעות לפעולה), לצמרת ולכל מי שתרם בתהליך ואיני זוכרת אותו כרגע. המשך יום נפלא ונטול התעללות לכולכם

shanty.G

New member
כל הכבוד לך אליזבט!../images/Emo140.gif

חדשות מאירות ממש! דברים אכן משתנים, כל הזמן: לפני כמה שנים לא ניתן היה להעלות על הדעת פסילת ביוטופ על בסיס כזה. כל הכבוד על הפניה להנהלה, לאגודה ועל האכפתיות שהביאה לשינוי, לא רק של הביוטופ של אותו התלמיד, אלא גם בהבנה של הנהלת ביה"ס לגבי הנושא- שהיא לא פחות חשובה.

TheFinalCut

New member
הישג מצוין!

כבר בשלבים מוקדמים כאלה חייבים להעמוד על עקרונות חוקיים ואידיאולוגיים כאלה. האימפאקט שבוודאי היה לסיפור הזה בבית-הספר שלך יחרט גם (והכי חשוב) בראשם של אלו שימשיכו ללימודים מתקדמים במדעי-החיים, מה שיעצב את גישתם כחוקרים לעתיד. ישר כח!

מזל טוב !! ../images/Emo20.gif

ממש המון מזל טוב על ההצלחה ! ממש נפלא לראות שיש כאלה שאכפת להם ולא רק בדיבורים אלא גם במעשים! רק חבל שהדעה של המורה והתלמיד לא השתנו, חבל שלהם דווקא לא אכפת. יום נפלא לכולם! וניל

למעלה