תודה לכל מי שעזר :)

אורלי17

New member
תודה לכל מי שעזר :)

תודה רבה לכל מי שעזר לי להחליט אם לבחור תפקיד קרבי או מדריכות יח``ש! אחרי בירורים מקיפים, הבנתי שהזימונים ליחידות קרביות לבנות אינם קשורים בשאר הזימונים לקד``צים: זימונים ליחידות קרביות נשלחים בנפרד ובמקביל נשלחים זימונים נוספים. אי לכך, דירגתי את התפקידים הקרביים בעדיפות הראשונה, ואחריהם את מדריכות היח``ש (לפחות אני אנסה את התפקידים הקרביים...). תודה רבה לכווווווולם! :))

אריק 17

New member
תתכונני לקרוע תתחת

אם את לא חזקה פיזית אז יהיה לך קשה חבל``ז אבל גם אז יש לבנות הנחות בכל התפקידים אז יהיה לך יותר סיכוי לשרוד

אריק 17

New member
תנסי להגיע לנ``מ

זה החיל הקרבי הכי טוב שתוכלי להגיע אליו המלצה שלי תנסי להגיע לשם ( תנאים יותר טובים ויותר יציאות) וגם תפקיד קל יחסית ותוכלי לעבור את השירות יחסית בסבבה

טל עדתו

New member
אריק!!! - שוב פעם?

אריק!!! נו באמת, קודם זלזלת בכבוד הנשים בכלל עכשיו אתה גם יורד לפסים אישיים- אורלי17 - ואתה בכלל לא מכיר את הבנאדם : לא מה התכונות אופי שלה, הכושר הישרדות שלה, לא איך היא מבחינה פיסית, אז איך לעזאזאל אתה יכול להגיד דברים כמו: ``קשה חבלז`` , ``יותר סיכוי לשרוד?`` , ``לבנות יש הנחות``? אוףףףף זה כבר עבר עבר את הגבול של העיצבון כבר הגעת למצב שכל בת בפורום הזה שרק מזכירה מילה בקשר לקרבי אתה מזלזל בה וביכולות שלה בלי להכיר אותה בכלל!!! רוצה דוגמאות? הנה: ב - michal669 שאמרת לה שזה לטכני ולא לטיס (בטח לפי דעתך עוד אין בנות בטיס...) וזה המשיך עם הזלזול באורלי 17 ומי יודע איפה זה יפסיק? מה זאת אומרת ``יהיה לך קשה מאוד`` ציטוט מדבריך לאורלי ממתי צבא זה דבר קל? ובטח לא שירות בקרבי אבל זה שהיא בת לא אומר בשום פנים ואופן שיהיה לה יותר קשה מבן בגלל היותה בת בגלל הסיבה הפשוטה שיש בנות בכושר כמו בנים ( לא הרבה אבל יש!) ולכן כשאתה לא מכיר את הבנות שאתה מזלזל בהם אין לזה שום ערך מפני שאין לך מושג אם הן בכושר או לא מה שנובע מכך שלא בהרכח יהיה להן יותר קשה מבן (כמובן כל מקרה הוא לגופו). דעותיך בקשר לשירות בנות בקרבי כלוחמות כבר ידוע מכל ההבטים האפשריים וכל דעה לגטימית אבל וכאן האבל הגדול - חופש הביטוי כל עוד אין פגיעה וזלזול בצד השני!!!!!!!!!!!! מה שאומר שדעותיך גם אם אני לא מקבלת אותן לגיטימיות לחלוטין אבל אל תזלזל ותפגע באופן אישי באנשים בטח ובטח באנשים שאין לך שמץ של מושג מה היכולות שלהם והכישורים. יש לי (ואני מניחה שגם לשאר בנות הפורום הזה) בקשה קטנה: בקשה תבחון את דבריך טוב טוב לפני שאתה רושם אותם בפורום כי בכוונה או לא שבכוונה אתה מזלזל ופוגע. טל.

MICHAL669

New member
לטל...

אל תתיחסי לכל מה שהוא רושם!! מהפעם הראשונה שהוא נכנס לפורום הוא מזלזל בכל האנשים!!! בדרך כללל אנשים שמזלזלים באחרים הם אלו שחסרי ביטחון עצמי!! או שממש רע להם שלאנשים אחרים(בנות!!!!!) מצליחים או שואפים להגיע הכי רחוק!!!! נ.ב טל.. נו... דיברת עם מישהו ב``אחרי!``

טל עדתו

New member
ל - michal669

היי מיכל! כן, דיברתי עם דורי המדריך קורס ``אחרי`` בפסגה, ואת האמת הייתי צריכה כבר להרשם אבל מסיבות שלא תלויות בי לא התאפשר לי. כנראה אני אצטרף שבוע הבא. תודה , טל.

MICHAL669

New member
טל

יופי!! תתקשרי לדורי ותבקשי את הטלפון שלי אני מיכל היחידה שם !!! (לא בשבת הוא דתי!!!) טוב לראות שתהיי בקבוצה שלי !! יש אחלה אנשים!!

למעלה