תודה לכן ממני גלית

גאמי

New member
תודה לכן ממני גלית

הי חברות. תודה לכן על אירוח לבבי, חם ומלא ...עד אפס מקום:))) בכנס שהתקיים לפני כיומיים בתל-אביב. אז כן, זה הניק שלי כאן ולמרות שאני כבר תקופה מאוד ארוכה לא פעילה בתפוז, דבר אחד אני יכולה לומר עליו. בפורומים הוא מוביל. מאחלת לכן המון הצלחה בהמשך דרככן העסקית, אשה אשה ועוצמתה ויכולותיה שתתממשנה עד תום. ו...יפעת שלחה לכן ממני סרטון קצר המסביר כיצד להגיע אל קהלי היעד שלכן בפייסבוק ובכך לגרום לבקשות החברות להיות אפקטיביות יותר, מקווה שהסרטון יתרום. להתראות בשמחות גלית (הראל)

תודה גלית, ההרצאה בכנס היתה לעניין ופתחה פתח

לעולם הזה של האינטרנט
. היו נשים שעוסקות בתחום השיווק, בבנייתי אתרים, קידום אתרים, כתיבה שיווקית וכיו"ב והיו נשים שבקושי יש להן ניק ו"חשבון" בתפוז
(ש"אשת השבוע"
זו דרך מצויינת מצידי למשוך אותן להתאמץ ולהיכנס) שלא לדבר על פרופיל בפייסבוק(I
). על כן ההרצאה שלך קיבצה והעלתה נושאים חשובים. עוררה מודעות לקצה הקרחון ב"ים"
האפשרויות הגלומות באינטרנט נכון שה
תיקתק, ולא נגענו מספיק בנושא הכתיבה השיווקית, אבל מספיק על מנת לגרות אותנו להמשיך ולהעמיק...
על המאמץ להרצות מולנו (מי שהיתה תבין...) מקווה להתראות מאחורי הסיבוב בהמשך... (ואני חורגת ממנהגי ומציעה
לך
חברות...)

גאמי

New member
איזה יופי מיכל../images/Emo13.gif

אז זהו, עכשיו נהיה חברות רשמית, אני בעד תודה על הפירגון והמשוב החם כן, נהניתי חרף התנאים להרצאה, דבר שמאפשר לי כיום אחרי הצינוק, להעביר הרצאה על רשתות חברתיות גם בקסבה של שכם.... אבל היה עונג צרוף ובאמת חסר היה גם לי הפאן של הכתיבה השיווקית, התרגיל שכל כך יכול היה להעניק את המגע האישי בנושא וההתנסות החמה אבל אלו היו התנאים ועם זה ניצחנו. ערב נפלא ממני.

למעלה