תרד כבר מהנושא הזה
העובדה הברורה היא שבקדימה אין חילוקי דעות יותר גדולים מאשר בשתי המפלגות הגדולות האחרות. והנה גם בליכוד חילוקי הדעות הגיעו עד כדי פיצול וכעת יש חכי"ם בליכוד שתוקפים באופן קשה את ביבי וגם בעבודה יש פיצול בפועל. בקדימה לעומתם המצב בהרבה יותר טוב ואני לא אתחיל עכשיו לחקור לעומק מה צייץ מספר 27 בקדימה. בקדימה אין הומופוביה, ראשית לא מצאתי שום סימוכין למה ששנלר אמר, אבל גם אם מספר 27 ברשימה מתנגד למצעד בירושלים, זה לא הופך לא אותו ולא את המפלגה להומופובית. אני בעצמי שמעתי גם אנשים בקהילה עצמה שמעדיפים להימנע מהמצעד בירושלים, אז גם הם הומופובים? יתכן ששנלר מחשיב את ירושלים לעיר דתית שלא צריך להתקיים בה דברים בפרהסיה שממש מנוגדים באופן קיצוני לחוקי הדת. אז זכותך להתנגד לדבריו, אבל זה עדיין לא מקנה זכות ללבני לסלק אותו בכח מהמפלגה (כמו שביבי לא מצליח לסלק אדם הרבה יותר קיצוני משנלר והוא פייגלין). ואגב, להלן ציטוטים ממה ששנלר אומר באתר האינטרנט שלו: "אני מוכן אף לעזוב את ביתי ולהתפשר על הארץ השלמה", "הייתי חלק ממשלחת ישראל לשיחות השלום בקיימפ דויוד, בראשות אהוד ברק!", "לצד אמונתי בזכותנו על כל ארץ ישראל, חשובה בעיני יותר שמירת אופייה היהודי של המדינה", "שנלר: הבירה הפלסטינית תתבסס על מז' ירושלים", "כמה שעות לפני הדימום במוחו נפגש אריאל שרון עם עתניאל שנלר, לשעבר ראש מועצת יש"ע. הרכש החדש של קדימה הציג לראש הממשלה מפה מפורטת, הכוללת פינוי התנחלויות ורצף טריטוריאלי פלשתיני."