תודה למארגני הערב היפה

פנינוש

New member
תודה למארגני הערב היפה ../images/Emo39.gif ../images/Emo77.gif

היה מפגש מאוד מעניין ומהנה . שמחתי לראות שאנשים עשו מאמץ ובאו מרחוק. כמו רומי מאילת, מנהרייה בצפון ויסלח האיש כי לא זוכרת את שמו .ובכלל כל מי שבא הראה שמפגש של הפורום חשוב לו והפגין נוכחות ועל כך תודה. ולך רועי 15 מרחובות חבל שלא באת כי כשלא באים אז לא מכירים. ואני באתי למפגש בידיעה שאייני מכירה אפילו לא מישהו אחד והנה הכרתי לפחות 6 אנשים שמתוכם סביר להניח שאשמור על קשר טלפוני לפחות .אם לא מפגשים אישיים.

RomiVais

New member
היה באמת נחמד מאוד!!!! ../images/Emo24.gif

שמחתי מאוד להכיר אותך, ואת כולם!!! שיהיה לך יום נפלא וסוף שבוע טוב רומי

פנינוש

New member
כל הכבוד לך רומי |חיבוק ../images/Emo25.gif

רציתי שתדעי שמאוד הערכתי שעשית מאמץ, והיגעת לתל אביב למפגשינו החביב. הייה כייף לשבת בחברתך. ובכלל היית חברה מאוד נעימה .אני מאוד שמחה שבאתי למפגש ,כי בהתחלה היו לי חששות, כי ידעתי שאני באה למפגש שבו אני לא מכירה אף אחד. בסופו של ערב יצאתי עם שלל מכרים חדשים מכל קצוות ארצנו היפה .

רוייקו

New member
כל הפגישות שהיו עד עתה היו מוצלחות

והרוב יצאו עם טעם של עוד .. אני בטוח שנהנתם ושמחתם להכיר את האנשים שעד המיפגש היו מוכרים מהכתיבה בפורום. האמת היא שהפגישה הזו היא גם סוג של בליינד דייט ויש מתח לא קטן לקראת. אני כבר לא מתרגש, כמובן, כי אני רגיל לאותן פגישות. אני מקווה שבקרוב נוציא לפועל פגישה נוספת. להשתמע, רוייקו

הדרומי

New member
אני רוצה להוסיף רוייקו* לא נורא

תמיד היו עוד הזדמנויות היה כיף לפגוש את הותיקים ואת החדשים אז עד הפעם הבאה שבת שלום וחג סוכות שמח לכולם מאחל הדרומי

ronnymp

New member
חג שמח לכולם כאן - מקוצרים יקרים

קודם כל לפנינוש - לנהרייני ההוא קוראים רוני . ממש שמחתי לפגוש את החדשים מכאן - שם בעזריאלי . כן - בכל מפגש מרחיבים את מעגל ההיכרויות של הפורום וכל מפגש אכן משאיר טעם של עוד - וכעת גם אתם יודעים את זה רועי חבל ממש שלא הגעת - אבל יהיו כמובן עוד מפגשים . וכפי שראיתם - אני אוהב מתוקים - וקשה להיגמל מזה (ראית ליר?) נכון רועי - ניחשת ... עוגת שוקולד חמה + כדורי גלידה וקצפת וליד זה מילשייק - כדי לעזור לכל אלה להחליק פנימה . אבל ריקי ורונית עזרו לי - כך שלא אכלתי את זה לבד . אם חרוזי היה רואה - היה בטח מתנער מהעובדה שהוא ניתח אותי . יללה - שיהייה לכולנו חג שמח רוני

gal33

New member
רוני, חוזרת רגע למציאות הפחות מתוקה

ואין לך dumping syndrome??

רוייקו

New member
גלי, תשמעי קטע: באחת הפגישות

שלנו בעזריאלי, רוני אומר לי: "אני אוכל מתוק בלי בעיה.." אמרתי לו שאם הוא רוצה להרגיש את הדמפינג, שישתה מילק שייק ויאכל גלידה עם קצפת. נתנו לחתול לשמור על השמנת- אשכרה. רוני הזמין והתחיל לחסל.. אחרי כמה דקות העיניים התחילו להתערפל לו והחל להרגיש רע. מה זה רע ?? רוני, ספר לה ! אני בטוח שאחרי עוגה חמה כזו עם קצפת הוא נופל על הקרשים, אבל מה ... מי שאוהב מתוקים ממשיך לאהוב גם ולמרות הדמפינג.

למעלה