תודה למגיבים

שרון17א

New member
תודה למגיבים

מקל לדעת שיש עם מי לדבר פה - תודה הציגו לנו את הנושא בצורה די מפחידה היינו בביקור בבי"ח דנה אצל פרופ' וינטראוב וקצת נבהלנו נראה מסורבל, מעיק ולא נח, לא יודעת מפחיד ומרתיע הבנתי שהתהליכים הם אותם תהליכים ולא משנה מה רמת החומרה? לא כ"כ נשמע הגיוני. האם יש עוד שיטות חוץ מפונסטי? איזה בדיקות ניתן לעשות חוץ ממי שפיר שנקבע לשבוע הבא? ושאלה מהלב: לאף אחד כאן לא עברה המחשבה להפסיק את ההריון בעקבות הגילוי?

טאניוש

New member
עניתי לך בשירשור הראשון

לפני שראיתי את ההודעה הזאת. אני כבר עונה לך על שאלה אחרונה: כן. אולי זאת המחשבה הראשונה שעוברת בראש, במיוחד כאשר הרופאים מלחיצים. עד כמה שאני יודעת יש שתי שיטות טיפול- "מסורתית" ופונסטי. אנחנו מטופלים בשיטת פונסטי, לכן לא יודעת לפרט על השיטה השניה. זה בכלל לא מסורבל, טיפול קל יחסית. הטיפול אכן לא תלוי בחומרת הבעיה. בדיקות הריון...נושא אהוב עלי
. כעיקרון אקו לב ומעקב אולטרא סאונד. אם אין ממצאים נוספים זה הכל. אם יש - אז לפי הממצאים. בהצלחה במי שפיר!

כיום לדעתי, כבר...

הפסיקו לטפל ב"מסורתי", אנחנו מטופלים בו ולומר את האמת, לא כל כך מרוצים, נחייה ונראה!! ימים יגידו. כמו שאמרה טאניוש, אמן שקלאב פוט, תהיה הסיבה הראשונה והאחרונה שלך לרצות לעשות הפלה!

ilana k

New member
לגבי שאלה אחרונה

בחיים לא חשבתי על הפלה!!! ובטח אחרי שהבנתי מה זה קלאב פוד ואיך לטפל בו. ודרך אגב, גם מי שפיר לא עשיתי , כי לפי כל אולטרסאונדים ואכו לב אובר וכל הבדיקות ראיתי שזאת הבעיה היחידה, אז וויתרתי על העניין.

אודונים

New member
שלום שרון

אני אמא של תומר בן ארבע וחצי עם ק"פ ברגל ימין רוצה לענות לך בקצרה על שאלתך האחרונה: הפלה כל הבדיקות שבעולם, ותמיד אפשר שמשהו יקרה בלידה, בגיל שנה עשר וכו' החיים הם לא חברת ביטוח ק"פ זה ממש לא עניין של חיים ומוות ואם זה מה שקיבלת אז תגידי תודה שזה רק זה ולא שום דבר חמור בהרבה שחר

אודונים

New member
שלום שרון

אני אמא של תומר בן ארבע וחצי עם ק"פ ברגל ימין רוצה לענות לך בקצרה על שאלתך האחרונה: הפלה כל הבדיקות שבעולם, ותמיד אפשר שמשהו יקרה בלידה, בגיל שנה עשר וכו' החיים הם לא חברת ביטוח ק"פ זה ממש לא עניין של חיים ומוות ואם זה מה שקיבלת אז תגידי תודה שזה רק זה ולא שום דבר חמור בהרבה שחר

שלום שרון, ברוכים הבאים

רב ההודעות הראשונות של נשים בהריון נקראות כמו שלך. כולנו בהלם ולא יודעים מה לעשות. עיצה שלי, לקרא, לקרא, לקרא, לקרא, הינה האתר שלנו, תוכלו למצא שם את הסיפור שלנו והמלצות איפה לקרא. http://truly_clubfoot.tripod.com אתם לא לבד, נשמח לדבר ולהיפגש. אולי אפילו תספיקו להגיע למפגש מחר ב16:00 ברמת גן?
עידית

למעלה