תודה למוריס ויוניו

מוגג

New member
תודה למוריס ויוניו

ולכל מי שהעז להגיע. באווירה של חגיגה בסנוקר בלווי כלבי בי די במ בם (שלא הגיעה וחבל) נרשמחסור חמור בכספית ונגנים , אבל האחים האילתיים ופלנש החדש הצילו את המצב - כל הכבוד על התעוזה! החליל של גיל עם הצליל של טריל הוסיפו נופך בלתי רגיל. תודה לכולם ובמיוחד למארח האדיר. שבת פז.

s h i s h a

New member
המפגש אתמול

תודה לאדיר שאירח את המפגש. המקום היה בהחלט נחמד והשרה אווירה נעימה. חבל מאוד מאוד שלא הגיעו נגנים (בכלל, באופן כללי באשר למפגשים, חשוב לתאם ראשית עם הנגנים את התאריכים הנוחים להם, ורק לאחר מכן לתאם עם השאר. אין מה לעשות, נוכחותם חשובה ביותר). היה נחמד להכיר עוד מספר אנשים חדשים, ולרענן את הזיכרון באשר לאנשים שאני מכירה. שמחתי לראות חברים שלא פגשתי זמן מה: קרין, כפיר ומורן החמוד!, דפני ועמר, בועז ומשפחתו ועוד. בהחלט חסרה לי נוכחותם של חברים ותיקים שהתרגלתי לראותם כמעט בכל מפגש אליו הגעתי. מקווה שלמפגש הבא אוכל להגיע ותירשם נוכחות מלאה

תודה לאדיר על המפגש

היה כיף לפגוש את הותיקים והחדשים. להתראות במפגש הבא. ואני מצטרף למה שכתבה SHISHA.

trilliane

Well-known member
מנהל
רוב תודות לכולם! ../images/Emo24.gif

ובמיוחד למוריס האדיר שהרים את המפגש והעלה את חברי הפורום לצפון הארץ (הכל יחסי...).
וחבר'ה, זו לא בושה לנגן ולטעות...! זה מפגש פורום, בין חברים. איך היו אומרים אצלינו בנוער העובד? "שיתייבש מי שמתבייש". * אם הייתי מוכנה לנגן רק שירים שבהם יש לי 0 טעויות... אה... ובכן, כנראה שלעולם לא הייתם זוכים להאזין לנגינתי... (אני לא מנסה לטעון, חלילה, שמדובר בזכות גדולה, אני רק מנסה להדגים נקודה...) תודה לכל המעזים שאזרו אומץ וניגנו, במיוחד לשחקני הרכש החדשים פלנ"ש והאח של בועז (סליחה ששכחתי את שמך).
מקווה למפגשים נוספים בקרוב!
* טוב, למען האמת הם אמרו "שיתבייש מי שמתייבש" בנסיון לגרום לנו לשתות הרבה מים בטיולים, אבל אל תהיו קטנוניים.

תודה לכולכם!!

תודה רבה-רבה לכל מי שעשה את הדרך הארוכה והגיע עד אליי. היה לי פשוט תענוג לארח סוף-סוף מפגש בפעם הראשונה בקיבוצי הקט, ומאד התרגשתי לראות את מספר האנשים שהגיע - היו כמה שהודיעו שלא יגיעו, ובסוף הפתיעו! אני מצטער שהמפגש יצא קצר יחסית, ובהחלט הפקתי לקחים לפעם הבאה - כך שאם יהיה לכם כוח לעוד פעם, היא תהיה יותר טובה, מבטיח.
תודה רבה למצטרפים פלנ"ש הנגן המוכשר והאגס, שבלעדיהם לא היו קלידים במפגש. תודה רבה לגיל, שבלעדיו לא היו שירונים, תודה גדולה-גדולה לטרילי שתמיד יודעת את מי להביא
ותודה למוגג, על הצחוקים, ה
והעזרה בסוף. בנוסף, תודה גדולה לכל מי שהשתתף, הגיע, הביא מטעמים, שר, ניגן, שיקשק או הניק...
נתראה במפגשים הבאים!

למעלה