תודה למטאל

0Pandemonium0

New member
תודה למטאל

על זה. ומעניינת אותי בעיקר דעתה של אשת העב"מים/מדע שלנו.

Gilliana

New member
מיטשל הוא לא האסטרונאוט היחיד...

... המעיד על עבמי"ם בהפ נתקל במהלך משימות נאס"א לדורותיהן. במקום לכתוב מה דעתי בנושא - מצרפת כתבה של חנן ושלי מאוקטובר האחרון ואשר עסקה בדיוק בנושא זה.

0Pandemonium0

New member
מכיר את יתר העדויות, אם כי לא את הכתבה. תודה.

מה שמעניין בכתבה שאני הבאתי הוא שמיטשל דווקא בא מרקע מדעי יותר משל אסטרונאוטים אחרים, כך הבנתי. וגם רציתי לשמוע את דעתך בנוגע לחוויה המיסטית שחווה, הקשר שלה לתורת הקוואנטים וכו'.

Gilliana

New member
החוויה המיסטית מעניינת

ויחד עם זאת, מטיבן של "חוויות מיסטיות" היא בעייתית משהו. אגב,חלק מהחוויה שמיטשל מתאר איננה מיסטית כלל לפי דעתי אלא סוג של הבנה והכרה לוגיים. כאש הוא מדבר על הקשר בין כל הדברים, אי אפשר להתעלם מכך ש-"אני עשויים אבק כוכבים", כלומר - כל היסודות מהם עשויים הכוכבים היקום, הם בדיוק אותם יסודות מהם עשויים אנו וכל דבר אחר ביקום. אין לי ספק שמיטשל למד את הדברים, וכנראה הפנים אותם באופן משמעותי בזמן שהותו בחלל, ואין פלא בכך, אם ניקח בחשבון את עוצמתה של חווית הנסיעה בחלל והיציאה מכדור הארץ. בשורה התחתונה - מיטשל הולך לדעתי בכוון הנכון בהחלט מבחינת הראיה והבחינה של הנושא מהאספקט המדעי. לי אישית אין ספק כי בשנים שתבואנה נהיה עדים לגילויים חדשים רבים בתחום מכניקת הקוואנטים, אשר יסבירו מדעית מדעית תופעות הנחשבות כיום לתופעות על-טבעיות. אגב, ראוי לציין כי עדותו של מיטל בנושא החוצנים תואמת עדויות קודמות ומאששת את הידוע לנו כיום.

MetalSinagouge

New member
לא חושב שזו לוגיקה, כי העובדה שכולנו

עשויים מכוכבים היא בגדר מדע פופולרי. אומנם מעניין לחשוב על זה ככה, אבל זה לא מביא לנירוונה מידית. לעומת זאת ידוע שחוסר כבידה בחלל משפיע על הנפש, לטובה או לרעה.

Gilliana

New member
זה לא בדיוק כך

תלוי מי האדם הייתי אומרת. למשל, החוויה של לראות את כדור הארץ מחוץ לו היא לדעתי כ"כ חזקה ואינטינסיבית עד שהיא יכולה לחולל פלאים. חוויות פחותות ממנה משפיעות באופן משמעותי, וזו על אחת כמה וכמה.

MetalSinagouge

New member
כן כמו התמונה הזו של כדור הארץ,

אם אני לא טועה היא הראשונה שצולמה מהחלל, וזה מדהים, מכניס לפרופורציות, בערך. זה באמת תלוי באדם, אחד יכול לחוות חוויה מיסטית והשניה יכולה לתכנן לרצוח את אישתו של המאהב שלה LOL.

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול! ונכון, באמת על התמונה הזו של כדור הארץ חשבתי (בין השאר) כשכתבתי את ההודעה.

אני הגעתי לאותה הכרה כש

למדתי פיזיקה בחטיבת הבייניים... לא צריך לגלוש עד לתורת הקוואנטים... הרי כולנו מורכבים מאטומים שמורכבים מאותם אלקטרונים ניוטרונים ופרוטונים. פשוט אני לא עשיתי מזה כזה עניין...

0Pandemonium0

New member
יותר מזה. תחשוב שהאטומים עצמם שאתה בנוי מהם

הגיעו מאמא שלך, ואלה שהגיעו ממנה היו קודם פרה, והפרה עשויה מאטומים של צמח שהיא אכלה, שעשוי מאטומים של מינרלים שהוא ספג מהאדמה. והמינרלים מגיעים מגופות, ביניהם גם גופות אדם, שנרקבו. אם היינו יכולים לסמן אטום של צמח, למשל, בצורה כלשהי, היינו יכולים לעקוב אחריו ואולי למצוא אותו, את אותו אטום בדיוק, בגוף של אחד מאיתנו. מדהים, הא?

כן, כמו שאמרתי, חשבתי על זה כבר...

פשוט לא מבין את הסערה שהבחור ההוא עשה מסביב לעניין...

למעלה