תודה למיטל ושגיב על האירוח
היה 10!

• פותח הנושא smo
  • פורסם בתאריך

smo

New member
תודה למיטל ושגיב על האירוח../images/Emo140.gif היה 10!

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לשגיב ומיטל שתרמו את ../images/Emo82.gif

היה אחלה מפגש שבעולם. היה כיף כל כך לפגוש את החברים הישנים ולהכיר את החברים החדשים. ואת רגינה, שיחקת אותה בענק עם האקורדיון
. רעיון מעולה.. מזמן לא שרתי את שירי "אנו באנו..." הייתה אווירה מעולה, היה נעים ונוח, מזג אוויר היה מתחשב ביותר, מארחים הכי טובים שיכולים להיות..... וחבורת פסיכים שנהנים להיות ביחד, לצחוק, לאכול ולעשות שטויות.... רחמנות על השכנים... תתנצלו בשמנו..... ועכשיו התמונות....
לכולם......

smo

New member
סיגלי היתה עסוקה בלדבר...אז אני צילמתי בטלפון

את מי שצריך לזהות מזהים.. .. ..תבינו לבד זה לא מיכל סמו - אלא מיכל סגל (אס.אמ.או...) S=סגל, M=מיכל O=ע..הבנתם????.

smo

New member
שוב תודה לשגיב, מיטל ואמא רותי היה נעים להכיר

לא ידעתי שאפשר להנות ככה באשדוד! כל כך נחמד שיש חבורה מגובשת ושמחה. זה נותן תוסף לכולנו.

smo

New member
תודה רבה עמיקם על הטרמפ!

היה לי נעים מאוד להכיר אחרי כל כך הרבה שנים כאן בפורום

smo

New member
רגינה והכלי....

התכוונתי לאקורדיון...לא מה שחשבת

smo

New member
יונת מחלקת שירונים

רק שתבינו זה היה כבר קרוב לחצות...צל"ש לשכנים...

עמיקםרז

New member
על לא דבר, anytime. גם לי היה נעים מאוד נע...

נעים מאוד להכיר ולגלות שכנה...

מיטל שגיב ורותי המקסימים../images/Emo24.gif

תודה תודה ושוב תודה - היה ערב נפלא!!!!! כל כך נהניתי לפגוש את כולכם, לצחוק, להינות מכל המטעמים (חבל"ז איך חבר'ה השקיעו....) ורגינה, ההפתעה שעשית לנו עם האקורדיון והשירונים הייתה נפלאה (התגובות של ריקי לזה היו ערב קומדיה שלם...). מחכה למפגש הבא כבר.....

למש' דלויה המופלאה שלי ../images/Emo23.gif

וואו איזה כיף היה, איזה אירוח מקסים ומכל הלב, וכמה טעים היה הכל !..כמה כיף לראות אותך שגיבי כה מאושר..יש לך אשה מהממת ויש לך אמא שאני חולה עליה ! נהניתי מאוד מאוד מהכל..מהאירוח, מהחברים הנפלאים שיש לנו כאן בפורום, כל אחד יחיד ומיוחד בדרכו, שמחתי לפגוש סוף סוף את חיה שלנו- כל כך רציתי כבר להכיר אותך, וגם אותך רגינה היקרה- מה אגיד לך..איזה רעיון מקסים לארגן ערב שירי א"י. מאוד נהניתי מזה (במיוחד מהפרשנות של ריקי לטקסטים
) ושמחתי לפגוש שוב את אוריאלוש ומיכלי, את יונת ומיכל סמו, את סיגושי,עמירמקו, איריס, קלאודיו, שושי ויעקב, את עמיקם ידידי, וכמובן איך אפשר לשכוח את מלכת הדאחקות ריקי נגר הסטנדאפיסטית שלנו. אני מחכה בקוצר רוח למפגש הבא ומקווה שלמפגש הבא יגיעו יותר אנשים ושכולם יהיו בריאים מתה עליכם יקרים שלי שבת טובה לכולכם אורית

שגיב23

New member
חברים יקרים שלי

היה לנו לעונג לכבוד ולעונג רב לארח אתכם/ן בביתנו . שמחנו לראות את כולכם/ן היה מדהים הצחוקים השירים המפגש וההיכרות עצמה היה פשוט מדהים . עמיקם ידידי, מודה לך מאוד על שהגעת למרות היום הקשה שעבר עליכם בירושלים ,תודה. ריקי ,ריקי,,,,את בסדר את את קרעת אותי חבל"ז לך לא יכולתי להירדם אתמול . ואורית עם התיאורים ואיריס וקלאודיו ויעקב ושושי ורגינה את תותחית היה רעיון נפלא ומאוד מהנה ומיכל סמו ויונת קצת נחבאתן אל הכלים אבל מידי פעם שמעו אתכן פעם הבאה להיות במרכז הבמה . עמירם וסיגל פעם באה תדברו קצת שנדע שאתם לא אילמים מצחיקולים מיכל וסיפורי השרימפס והקינואה מטוגנת בבצל וגזרים....חחחח קרעתן אותי ואוריאל אתם שניכן צמד חמד קיצוני וקיצונית שילוב מנצח . וחיה - אור של רועי , המון תודה גם לך שהגעת והיית חלק מאיתנו וזכית להכיר את פרצופים שמאחורי המסכים , שכל אחד ואחת אישיות גדולה בפני עצמה . מודים לכולכם על שטרחתם והגעתם וכל אחד תרם את חלקו בכיבוד הטעים ובצחוקים האינסופיים . מי היה מאמיןם ששנה שעברה ראיתם אותנו בתור חברים ואילו השנה כבר התארחתם בביתנו בתור נשואים . שמחנו לארח אתכם וביתנו תמיד פתוח בפניכם בכל יום ובכל שעה רק תגידו מתי תרצו . שתהיה לכולווולם שבת שלום ,רפואה שלמה לכל החולים נחת בריאות ואושר אינסופי. שלכם תמיד , שגיב ומיטל

שגיבי נסיך שכמוך!!! שיו..כמה אני מקנאה..כמה..

הייתי צמה שנתיים לפני כן, ולוקחת כפליים ראפאסאל 300 גרם ולא 1 גרם כמו שאני צריכה שלוש פעמים ביום, לו רק ידעתי שזה מה שידפוק לי את המפגש. איזו האבלה בלונדינית הזוייה אני. ממש בא לי לדפוק לעצמי מכות. איך רציתי לראות את אמא רותי ומיטלי. טוב, אתה גם בעסקת החבילה, אז גם... אבל בא לי למותתתת.... רוצה גםםםםםם.... שיט !!! שיט !!! שיט !!!! אפשר שוב????? פליזזזז..... אוףףף, בא לי לקלל. אז אקלל בעילום שם. טוב, גם באילמות כתיבתית לצורך העניין הולך.... זהו. עבר הצונאמי..... הילדים השתיקו אותי....עאלק..."אמא, מה קרה לך על הבוקר?".... זהו. אפשר לקחת אותי לדוגמנית הבית של "בית השיטה" , מרוב שאני ירוקה הבוקר, מעניין ממה.... אז שלום וביי. העולם עצוב.

מיטל, שגיב, והאמא כל הכבוד

אירוח אמיתי ממש מכל הלב, תודה רבה רבה ,שמתם לב שאיבדנו את תחושת הזמן, ועזבנו לקראת השעה אחת בלילה,שזה אומר הרבה, אני חזרתי הביתה נטולת אנרגיות , כמה שאתם עושים לי את זה,בבוקר שלחתי את קטרין לבית הספר , וחזרתי לישון עד עכשיו , ומיד נכנסתי לפורום הייתי חייבת לראות מה עבר עליכם, ואת "היפה בעננים" מתוקה מצחיקה , טוב שלא ביקשה שבוע הבא, העיקר היא דואגת לעשות לי יסורי מצפון, אז לכולם, היה לי כייף להיות איתכם ,שמחתי שגם לכם היה כייף איתי
והמנגנת המקסימה שהביאה איתה אקורדיון ושירונים לקרוא בחושך, בגילנו אפילו באור לא היינו מצליחים לקרוא , ובכלל לשיר מהזכרון איפפפפפפפפפפה הראש כבר לא מה היה פעם ,בקיצור היה מעלללללללללללף ואשמח להפגש שוב , ומי הייתה חסרה ? הכפרה שלי שאני חולה עליה, אריאלה היית צריכה להיות איתנו לאזן קצת , הייתי הגי'נגי'ת התמנייה היחידה וכול הזמן איריס המלעונה ירדה עלי , תהיי לי בריאה ואל תעשי בעיות תקחי את התרופות שהרופא אמר לך , דירבאלק אנחנו צריכים אותך , אוהבת אותך ריקי

למעלה