תודה למנהלי הערות ויס שהביאו את

תודה למנהלי הערות ויס שהביאו את

יורדים בגדולללללללללללללללללללללל הסדרת ריאלטי הכי חזקה שראיתי בשנים האחרונותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שמישהו יעלה מידע על קליי מה קורה איתה היום בבקשההההה מתחנן

sevenofnine

New member
נודניק מספר אחד!!!../images/Emo123.gif

שמת לב שלכל דבר יש לך הערה מעצבנת????יש לך איזו נטייה להתערב ולהפריע בעניינים שלא שלך. ממש כל פעם שמישהוא פותח נושא אתה מעיר לו שכבר פתחו!!אולי תבין שזה לא הפורום האישי שלך ושאנשים אוהבים לפתוח נושא משלהם כי הם רוצים להראות נוכחות ולקבל תגובות ישירות אליהם. מה זה מפריע לך???חסר לך מקום בפורום??הרי אתה מלך הפורום!מאות הודעות שאתה מפרסם כל חמש דקות!!!תן גם לאחרים לכתוב קצת!!ובניגוד אליך, הם לפחות כותבים או שואלים דברים משלהם ולא מעתיקים מידע מיותר (ולרוב מלא ספויילרים) מכל מיני אתרים כמו פנאי פלוס וכו. חבל שצריך לכתוב לך את זה אבל אתה ממש ממש מציק. לך לא מעירים אז תרד מהאנשים שמנסים לכתוב פה!!!דייייייי!! תמצא דברים אחרים לעשות בחיים!!!!!!דיייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!

vand

New member
שוב אתה?

אני עוד זוכר אותך מהזמן שניסית לשכנע את כולם שאם אתה בן 13 התגובה שלך לא עניינית... תעשה פשוט טובה לפורום ושתוק...

sevenofnine

New member
חצוף-זה לא הפורום של אבא שלך

כמו כן-בקרוב מחכה לך הפתעה גדולה מאוד במחשב....

snier1991

New member
הלואי שהיו עוד אנשים כמו ג'וני

בפורום הזה והחצוף היחיד שנמצא פה זה אתה הכשיו גם לי מחכה הפתעה גדולה על המחשב איזה פחד

vand

New member
ביום שבו אתה תהיה המנהל

היפופוטמים מכונפים יתחברו לגורילות ירוקות וישתלטו על העולם...

אולי די כבר?!

סה"כ אתם רואים ילד בן ארבע עשרה,משועמם ומחוצ'קן,שלא הולך לו עם בנות והוא רוצה לעצבן מישהו אז הוא עושה את זה כאן! יאללה...באמת,אי-אפשר לחסום אותו?

sevenofnine

New member
חצופה!

אפרת היקרה קודם כל לא חוסמים אנשים בפורום ציבורי רק בגלל שהם מביעים דעה אחרת בצורה תרבותית וללא ניבולי פה והערות פוגעות או גסות כמו כן-את טועה גם לגבי הגיל וגם לגבי התרגיל ולגביך-רן דנקנר רחוק מהשלמות ואני מציע לך לכוון למקום אחר אם את מחפשת קצת אקשן בתחום החברתי(בהנחה שאת בגיל שאפשר להתחיל) אף אחד לא יסתום לי את הפה ואם אני ארצה אני אצטרף לצוות ניהול הפורום הזה חצופה!

vand

New member
יש לך משהו באוצר המילים מלבד

חצופ/ה? וגם אם ל-"תחכה להפתעה על המחשב" אתה קורא צורה תרבותית אז נראה לי שמישהו הפיל אותך על הראש כשהיית קטן...

TheCharm

New member
אם אתה תצטרף

לצוות הניהול של הפורום הזה, וואו כמה שאתה תהיה מעצבן
מזל שלא כל אשליה של ילד משועמם, מסיט (ללא הצלחה) ובעל אוצר מילים שהוא מכנה כ"תרבותי" ואחרים מכנים כעילג (וחצוף
) מתגשמת.

למעלה