תודה למתנדב.. בס"ד שנדיב לי לינק:):) רצה להכניס למעודפים:) מקווה להנות:)
R Rצינית New member 17/3/04 #4 אתה יודע לאיזה אולפן שלחת אותי?? בס"ד אם בכלל רואוי לתואר אולפן... כל מני אנשושים מוזרים..לא הבינו מה לי ולהם.... אבל עזוב העיקר אני כאן כעת כצופה כבר נתחיל לעשות כאן סדר..ולשפר את האולפן שלכם.. אגב.מתנדב קשור לברנז'ה של המוזיקה??
אתה יודע לאיזה אולפן שלחת אותי?? בס"ד אם בכלל רואוי לתואר אולפן... כל מני אנשושים מוזרים..לא הבינו מה לי ולהם.... אבל עזוב העיקר אני כאן כעת כצופה כבר נתחיל לעשות כאן סדר..ולשפר את האולפן שלכם.. אגב.מתנדב קשור לברנז'ה של המוזיקה??
ש שיSY New member 17/3/04 #6 הוא קשור מבחינת היותו זמר או משהו בסיגנון? לא נראה לי, משא"כ איש הרוח הוא כבר הוציא שבע דיסקים (האמת שהוא כבר עזב את הפורום... אבל לא נורא)
הוא קשור מבחינת היותו זמר או משהו בסיגנון? לא נראה לי, משא"כ איש הרוח הוא כבר הוציא שבע דיסקים (האמת שהוא כבר עזב את הפורום... אבל לא נורא)
ר רפוש rafush New member 17/3/04 #7 תשמע... מתנדב לא מוציא דיסק מכיוון שהוא מרחם על מרדכי בן דוד ופריד.
מ מתנדב New member 17/3/04 #8 חחחחח הגזמת.... טוב נחכה שמרדכי צבי יחזור מחו"ל, ואז נוציא את הדיסק יחד איתו...