תודה לנועה ולכולם,מרגישים כ"כ לא בטוח

תודה לנועה ולכולם,מרגישים כ"כ לא בטוח

תודה לנועה, אמא ליואב ולכולכם. עכשיו אנחנו עדיין מרגישים לא כל כך בטוח, אבל כבר לא בודדים עם כל דברים המפחידים שרופאים אומרים וחוסר ידע מוחלט מלבד מה שכתוב בכל מיני אתרים באנגלית. אנחנו מהאזור של פתח-תקווה. לא החלטנו איפה ללדת או אל איזה רופא לפנות. בנוגע למצב של האמא - אנו מחפשים את התשובות מראש, כי האמא במצב רפואי לא כ"כ טוב, גם הלידה הולכת להיות קיסרית. מאוד היינו רוצים לתכנן את כל מה שאפשר מראש. האם מישהו יכול להמליץ על בית חולים מסוים מבחינת איכות הטיפול בתינוק עם קלאבפוט?

B1509

New member
המלצה

היי!!

אני די אחזור פה על דברים שנאמרו, אבל אני מניחה שככל שתשמעו את זה יותר פעמים זה ירגיע אתכם יותר - השד ממש אבל ממש לא כזה נורא!!!!!!! אנחנו גם אובחנו כבר בשלב ההריון עם קלאב פוט דו צדדי והיינו ממש בדיכאון. בערך שבוע לא הפסקנו לבכות גם אני וגם בעלי. ועכשיו שהאפרוח שלנו כבר בן 10 שבועות אני יכולה להגיד לך שהחששות שלנו לגמרי התבדו..

אני חושבת שיש לי הרבה דברים לספר לך ולהרגיע אותך לגבי כל השלבים, אבל אני חושבת שכרגע הכי חשוב זה להחליט איפה מטפלים. אנחנו שייכים לקופת חולים כללית ומטופלים אצל ד״ר פנסקי במרפאה של הכללית במרכז ביג בבית שמש. מומלץ בחום!!!! הוא מקסים ומקצועי ואני מודה כל יום שבחרתי אותו כרופא המטפל. אנחנו בכלל לא גרים באיזור ונוסעים כמעט שעה נסיעה למרפאה ועדיין אני אומרת לך שזה שווה כל קילומטר. אני הייתי אצלו בהתייעצות לפני הלידה כדי לוודא שאצלו אני רוצה לטפל כי כבר תיכננתי ללכת לרופא אחר אבל בגלל כל ההמלצות עליו כאן הייתי חייבת לראות במה מדובר, ומרגע שיצאנו מהמשרד שלו לא היה לנו ספק. אז את יכולה ללכת לפגישת ייעוץ למרות שאין הרבה מה לעשות, רק להכיר את הרופא ולדעת אם הוא מתחיל לגבס מיד או מחכה שבוע שבועיים. אם תבחרי בפנסקי אפשר לבוא גם אחרי עשרה ימים - שבועיים.

בקיצור, אם את רוצה יותר פרטים זה נראה לי יהיה יותר פשוט בטלפון - את מוזמנת לכתוב לי בפרטי ואשלח לך בשמחה את הנייד שלי.

בהצלחה וקחו את זה בקלות!
מעיין

אנחנו מטפלים בשניידר ואנחנו מרוצים

כמובן שאין לי מקור השוואה כי לא הייתי במקום אחר אך אני מאוד מרוצה מהצוות של שניידר.
בתינוק עצמו אין שום צורך בטיפול שקשור לקלאב פוט לאחר הלידה. אני ילדתי בבי"ח מאיר, יומיים אחרי הלידה התקשרתי למרפאה בשניידר וקבעתי תור, ו 10 ימים אחרי הלידה היינו שם לגיבוס ראשון.
לכן מבחינת בית החולים ללדת בו, חשוב שזה יהיה בית חולים שיהיה טוב לאמא מבחינת הלידה והניתוח, זה כרגע הדבר החשוב ביותר, אחרי זה מטפלים בקלאב פוט.

יש לי תינוק מדהים בן 3 חודשים ושבוע, אני נהנית מכל שנייה איתו, ואני מודה לאלוהים ששלח לי את הילד המדהים הזה עם הקלאב פוט.

אני כאן אם יש שאלות נוספות.

למעלה