לא לראש הממשלה שלנו, ממש לא
זה שעיסקה יוצאת לדרכה שעות ספורות לפני השבעת טראמפ לנשיא, זה לא כי ככה יצא!
זו פוליטיקה קטנה על גבן של נפשות.
אני כולי תיקווה שכנהוג ומקובל בדמוקרטיות, הממשלה הזאת לא תקבל את אמון העם כשהעם ידרש לכך.
לא מגיע להם. נתניהו עד עצם היום הזה (כמעט היחיד)
לא לקח אחריות על גדול המחדלים שקרה דווקא במשמרתו.
החטופים ישתחררו ויחזרו הביתה בעזרת השם רק בזכות דונלד טראמפ. ביבי, טקטית בוחר לא לעצבן אותו.
חיי החטופים שנחטפו בעיצומה של משמרתו
הם לא היו מעולם בראש מעייניו. עובדות מדברות בעד עצמן.
העיסקה יוצאת לפועל רגע לפני השבעתו של טראמפ.
זה יכול היה לקרות הרבה לפני.
זה לא היה נכון "פוליטית". אני נחרד לכתוב זאת, עד לאן התדרדרנו?
בן גביר. אין לי ציפיות מהאיש, רוב העם לא מבין את הרציונל שלו. להוציא את הבייס שלו בכפר תפוח וביצהר
כל מי שהצביע לו, מביט במראה ונגעל. אני אישית מכיר הרבה כאלה. "איך הייתי עד כדי כך מטומטם?"
אבל "להתגאות ולהתפאר" "בזכותי העיסקה טורפדה עד היום?" הלו, המשפחות של החטופית מקשיבות לך ולא מאמינות. בן גביר, אתה מבייש את הכיפה שלראשך.
מילא, אתה באמת ובתמים מאמין שכך נכון לעשות
אבל להתפאר??? מול המצלמות?
בן גביר הוא גם עורך דין. אם לא הייתי חושש לתביעת דיבה נגדי, הייתי פותח פה אליו על 200.
כל מי שהצביע לו, תביטו במראה, כנראה משהו שם השתבש. חברים ומכרים שלי שהצביעו לו, מודים בכך
זה שעיסקה יוצאת לדרכה שעות ספורות לפני השבעת טראמפ לנשיא, זה לא כי ככה יצא!
זו פוליטיקה קטנה על גבן של נפשות.
אני כולי תיקווה שכנהוג ומקובל בדמוקרטיות, הממשלה הזאת לא תקבל את אמון העם כשהעם ידרש לכך.
לא מגיע להם. נתניהו עד עצם היום הזה (כמעט היחיד)
לא לקח אחריות על גדול המחדלים שקרה דווקא במשמרתו.
החטופים ישתחררו ויחזרו הביתה בעזרת השם רק בזכות דונלד טראמפ. ביבי, טקטית בוחר לא לעצבן אותו.
חיי החטופים שנחטפו בעיצומה של משמרתו
הם לא היו מעולם בראש מעייניו. עובדות מדברות בעד עצמן.
העיסקה יוצאת לפועל רגע לפני השבעתו של טראמפ.
זה יכול היה לקרות הרבה לפני.
זה לא היה נכון "פוליטית". אני נחרד לכתוב זאת, עד לאן התדרדרנו?
בן גביר. אין לי ציפיות מהאיש, רוב העם לא מבין את הרציונל שלו. להוציא את הבייס שלו בכפר תפוח וביצהר
כל מי שהצביע לו, מביט במראה ונגעל. אני אישית מכיר הרבה כאלה. "איך הייתי עד כדי כך מטומטם?"
אבל "להתגאות ולהתפאר" "בזכותי העיסקה טורפדה עד היום?" הלו, המשפחות של החטופית מקשיבות לך ולא מאמינות. בן גביר, אתה מבייש את הכיפה שלראשך.
מילא, אתה באמת ובתמים מאמין שכך נכון לעשות
אבל להתפאר??? מול המצלמות?
בן גביר הוא גם עורך דין. אם לא הייתי חושש לתביעת דיבה נגדי, הייתי פותח פה אליו על 200.
כל מי שהצביע לו, תביטו במראה, כנראה משהו שם השתבש. חברים ומכרים שלי שהצביעו לו, מודים בכך