תודה לעזרה שלא קיבלתי בעניין השילוש

תודה לעזרה שלא קיבלתי בעניין השילוש

ישוע אכן הצהיר לאלוהות "פילפוס אדני הראנו נא את-האב ודי לנו: 9 ויאמר אליו ישוע זה כמה ימים אנכי אתכם ואתה פילפוס הטרם תדעני הראה אתי ראה את-האב ולמה-זה תאמר הראנו את-האב:" ותלמידו אכן התייחסו אליו ופנו אליו כאלוהים תומא:, "אדוני ואלוהי!" (בשורת יוחנן 20:28). כנראה שלא יבין את מרכבותו של אלוהים (השילוש) לעומק מכוון שאני כבן אדם רואה בן ואב אנושיים כשני אישויות שונים אז כנראה שאלוהים אומנם אחד אבל מורכב יותר

אגב אתם יכולים למחוק את ההודעות והנושאים

שאני כתבתי, כי חלקם יכולים להיות "המכשול" בפני המאמין בישוע אותו מכשול שהוא הזהיר בפניו בברית החדשה ואני לא מעונין להיות פאקינג מכשול!

lion 7

New member
חלק לא עונה בגלל החוצפה שלך

אתה בא לפורום שחבריו הם אנשים מכובדים מאד , ואתה מציף וגם מקלל , אז על מה אתה מלין ? על מה אתה בוכה כאן ? יש שני סוגים של אנשים , אחד עם תרבות וסוג שני חושב עצמו שמותר לו הכל , הרי הוא שלם עבור חבילת הגלישה וחושב שגולשים הם עבדים ומשרתיו שצריכים לספק את תהיותיו של אדם בטלן שפותח שרשורים ועונה לעצמו גם מהשעה 5 בבקר , כאן זה לא צאט חביבי , כאן אנשים רוצים הנאתם האישית האמונית ואתה מבריח אותם . הבנת את זה ברוך?

הבנתי

שאני בטלן, בכיין, לא איש מכובד, בלי תרבות וששמי הוא ברוך כמובן להבדיל ממך טוב לדעת קיבלתי את שיפוטך

lion 7

New member
דרך ארץ קדמה לתורה

/tapuzforum/images/emo9.gif, בתרבות הערבית שממנה גדלתי חונכתי וינקתי מירב הפתגמים באלפים, המדברים בין היתר על נימוס ,מה שנקרא מורשת או תקאליד בערבית , אינני שופט ולא מתימר לשפוט כי אני עצמי גם למד מאחרים , החיים הם בית ספר שאם מפספסים מה שמחנכים בבית או בבית הספר נקלט מחיי היומיום עם אחרים , אנחנו למדנו לקרוא לאדם מבוגר לא בשם שלו , אלא אם הוא בכור בין אחים ונשוי אז אנו קוראים לו למשל אבו עיסא , על שם הבן הבכור שלו ולא בשמו האמיתי מתוך כבוד לאדם מבוגר ממך , לתת מקום שאתה יושב עליו באוטובוס לטובת אישה הרה או זקנה או זקן או חולה , אם פוגשים אדם כלשהו (לרוב גם אם לא מוכר) ברחוב בבקר חובה לומר לו סבאח אלחיר .או בזמנים שונים אומרים שלום , אם נמצאים בבית חולים מכבים את הנייד לכבוד הוראות המקום שלא ישבש במערכות . אם נמצאים במקום לנופש ועושים מנגל או בטיול לים אני דואג לאסוף את האשפה במקום שלכלכתי , כאשר אדם מדבר בטלפון מתבקש מאחרים להנמיך את קולם וגם את הטליויזיה , אדם מבוגר ממך ביום יודע יותר מ365 יום ממך , זה פתגם ערבי ממיני רבים , והתנהגות שלמדתי מחבריי האירופיים והאמריקנים , ולמדתי מערבים ויהודים מכל מורי למדתי .

פשוט תקרא את הברית החדשה והתנ"ך

ולא מאמרים של אנשים אחרים "יחודי סגולה" ותגלה על פי הכתובים את האמת שבה חבריי הפורום מאמינים מבין את הלהט שלך לחפש, ומברך את הלהט שלך למצוא ורוח האמת תשטוף אותך ואלוהים ישכון בך לעד בשם ישוע המשיח אמן!

lion 7

New member
טוב , אף אחד כאן רוצה מריבות

/tapuzforum/images/emo13.gifאנא לשמור על שפה נקיה וקצת סובלנות בכדי שאחרים יענו לך, אם לא תמצא תשובות הרשת מלאה בחומר אודות הנצרות על כל פניה , גם כאן אני לא בטוח שאנו מיצגים כלל הדעות בזרמים השונים מסורתיים ורפורמים שהם באלפים .

מלבד הפורום

הנה קצת הסבר משהו מאתר אחר הבנה וקבלה רוחנית ולא אחרת http://www.yeshua.co.il/Library/LibItem.asp?LibItemID=22&ChapterID=283

למעלה