תודה לעידית רון

ramib6

New member
תודה לעידית רון

שלום לכם כן גם מאמנים נקלעים לתקופות קשות ואני נמצא כרגע בזמן מורכב בחיי האישיים מכיוון שזה לא רק שלי מנוע מלפרט פה בפורום. אבל רוצה כאן להודות על התכתובת שמנהלת מולי עידית רון מאמנת ומשתתפת פעילה בפורום זה. תודה

מסמיקה ומאד מעריכה

אני פונה לכל אחד מחברי הפורום להרגיש חופשי לחלוטין להתייעץ . אפשרי בפורום /במסרים/ בפלאפון. ולך רמי מכל הלב

tlingit

New member
מרגש ומשמח לראות

עזרה הדדית – בהקשרים מקצועיים או אישיים – היא בעיני מאושיות הקהילה שלנו ומאד יפה לראות אותה כאן בפעולה אני מאמינה שהאפשרות לפנות לעזרה תקפה לגבי כולנו
רמי אני מאחלת לך מעבר קל ככל האפשר של תקופה קשה זו
ותודה לך ששיתפת אותנו

ברכות ועבודה בצל קשיים אישיים

ברכות באיחור לעידית ואחולים להתפתחות, למידה וצמיחה מהקשיים לרמי מקוה שתשכיל לנווט את חייך לזמנים טובים יותר בהקשר לזה, מתענינת לדעת איך משפיעה תקופה אישית קשה על עבודתכם באימון?

ramib6

New member
מאמן בתקופה קשה

כשאני מאמן אני מקבל המון אנרגיה מעצם האימון מעצם העבודה עם אנשים והאימון רק עוזר לי . אימון היא סיטואציה שתמיד אני רואה במאומן איזשהיא מראה שלי ובעצם בכל אימון שאני מאמן אני גם מתאמן ולכן אימון בתקופה קשה זה טוב אם כי זה לר קל בכלל. רמי

אין פלא עידית...

...שבחרת לאמן בתחום של חיבור לבבות ושאת נושאת פרי והצלחה בתחום. רק אדם עם לב רחב משל עצמו יכול להצליח בחיבור לבבות בודדים זה לזו.
רמי - רק הצלחה
ענת

למעלה