תודה לפאנקנשטיין

thefword

New member
תודה לפאנקנשטיין

ולפאנסט על הופעה מצויינת!!!!! ולמרות שלא האמנתי הדיסק יצא והוא גדול!!!

תודה לפאנקנשטיין ממני

על זה שהם קיימים! זה היה ממש עצוב אם הם לא היו בכלל..

Funky Giraffe

New member
אני שמעתי עליהם רבות

והתחלתי להכנס לקטע שלהם ממש קצת אחרי ההפסקה שהם לקחו ב2002 וההופעה הראשונה באמת הייתה בניצנים בחימום לשב"ק... היה אדיר למרות הקהל

Duppy Conqueror

New member
אני שמעתי עליהם המון גם בתקופה

הזאת בערך.... אבל לא ידעתי שומדבר וההופעה הראשונה שהלכתי אליה הייתה אחת ההופעות הראשונות שהיו להם אחרי ההפסקה.... ההופעה בכפ"ס שלשום הייתה הרביעית שלי

Gezunthait

New member
רק רציתי להגיד שהדיסק פשוט תענוג

אני שם אותו בלופים כל היום :) don't stop the funk.

thefword

New member
כל כך נכון

אני מאוד מקווה שחברי הלהקה מרוצים...אני לא מצליח לפתוח את היום בלי לשמוע איזה שני שירים לפחות

bluemoon5

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה

אני אישית מתרגש לשמוע שאתם נהנים מהדיסק ,גם אני לא מפסיק להתפאנפאנק על הדיסק , ובלי שום קשר איזה קהל מדהים היה שלשום!! הייתם ענקיים!! אני נהנתי בזכותכם אפילו עוד קצת. הרבה אהבה ומוסיקה טובה שרון

Duppy Conqueror

New member
../images/Emo45.gif ללא שום ספק דיסק גאוני

סאונד אדיר הדיסק בנוי בצורה טובה ומעניינת הג'אמים מגניבים, והוא פשוט אדיר

moooom

New member
הדיסק באמת מדהים

שמעתי אותו כבר שלוש פעמים ביומיים (וזה די הרבה בשביל דיסק של 33 שירים) ואני נהנה כל פעם מחדש זה כל כך פאנקי ומגניב we got thr funky funky funky funky funky couse we are funky funky funk'N'stein the band

Funky Giraffe

New member
אכן

החומר מצויין!! הסאונד קצת, ממש טיפה מאכזב. מבחינת איכות הקלטה הסינגלים הישנים מ2002 נשמעים לי טוב יותר משום מה...

Duppy Conqueror

New member
אני חושב שזה בכוונה

כאילו גם אם לא בכוונה אז זה לא מזיק בעייני, יש להקלטות, לג'אמים במיוחד, סאונד סבנטיז אורגינל כזה, בזה אני מתרשם במיוחד מהעבודה של תמיר שגם קלע לסאונד בתופים שלו וזה.. ככה אני רואה את זה לפחות הדיסק מצויין ופה אין ספק

shiepki

New member
רק ב funky mission האיכות נשמעה לי

לא כל כך טובה.. השאר בסדר דווקא

Funky Giraffe

New member
שם זה היה השיא..

הבראס נשמעים שם חלולים רצח ובהופעה זה מסאז' באוזן

למעלה