תודה לפורום תודה מכל הלב לאמיר

kaitz

New member
תודה לפורום תודה מכל הלב לאמיר

היום קיבלתי הוכחה ניצחת ליתרונותיו של הפורום ולטיבו וטובו של האדם לפני יומיים פרסמתי כאן שהיום אהיה באיזור הגלבוע וכאחד שלא רכב שם מעולם אשמח לשמוע על או להצטרף לטיול בסביבה. אחד בשם אמיר לב כתב שהוא מהאיזור וישמח לרכוב אתי הוא פירט מסלול שנשמע לי מדליק וקבענו. נפגשנו הבוקר ב8:00 ליד בית הקברות שלצ בית אלפא ופגשתי אדם מקסים ורוכב מצוין כאמור אמיר לב שמו ויצאנו למסלול שכלל עליה להר ברקן(נוף מדהים) משם למעלה גלבוע ירידה במתלול אבינדב(זהירות מהבורות אבל ככלל ירידה מהירה וחביבה) דרך ציר נחל הקיבוצים שכשוך בעין מדוע שכשוך נוסף במים הצלולים של נחל הקיבוצים ומשם לרכבים. סה"כ כ-26 ק"מ 120 דקות נטו, קצת יותר מזה ברוטו, חברה נעימה מה עוד צריך? ויש גם תלונה איך אפשר להבין הרס כל כך ברוטלי של פנינות הטבע האלה על ידי השלכת חיתולים, חרה אלפי שקיות, בקבוקי פלסטיק, במבה ומה לא? מדוע אין החברה להגנת הטבע או מישהו אחר מוסמך שמסתובב במעינות האלה ומוודא שהם נקיים וקונס את המלכלכים ? זה פשוט מבייש ומעורר גועל לראות מקומות כל כך יפים נהרסים. אז אם מישהו יודע איך אפשר לשפר או למי צריך לפנות אנא מכם הודיעו לי. לסיכום טיול מדליק ותודה לאמיר בושה ובוז למלכלכים את מקומותינו היפים מתל אביב שלמה אורבך ועוד תודה גדולה ליורם חן על טיול 8 המעינות שפרסמת-היה גדול למרות המדרגות בסוף

יורם חן

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo45.gif

אתם התקשרתם אלי לגבי הטיול לגלבוע ?, דיבר איתי בחור בשם ערן... ולגבי 8 המעיינות, אולי הכוונה לטיול שכתב רמי לשם בזמנו, באזור אחר...

alonaski

New member
פחחח..!!!! ../images/Emo3.gif

מבינה בהחלט את כאבך לנוכח הזוהמה בטבע - מעשה האדם!!!
זה גועל נפש!!! אבל... אלה הדברים ה"קטנים" יחסית...
האם נתת דעתך למחצבות המזעזעות ש"אוכלות"/נוגסות את הגלבוע...
(ולא רק בגלבוע!...
) וחוצמיזה - ברוך הבא לעולם האינטרנט ועלם הפורומים!!!
כן - זה עובד!!!

kaitz

New member
פחחח-חחחח

מאוד משמח לראות שמישהו קורא רשימות אפילו ארוכות יחסית וכן הכול מזעזע (ולא דברנו על ה"גדר"שאוכלת להם כל חלקה טובה) אבל אלונה בואי נהיה מציאותיים ולא פילוסופיים אין הרי המחצבות שהן ענין עצוב לכשעצמו כהרי הטינופת שנקרית בדרכך ממש תוך כדי רכיבה שאפילו לא בא לך לעצור למרות שאתה זקוק לכל טיפה של מי מעיין מרעננים חוץ מזה-איפה להתחיל? אפשר לפתח את הנושא ואפשר גם לא

aFish

New member
כל כך מסכים איתך...

חזרתי ממספר ימים של חופשה בצפון עם המשפחה. נשים רגע את האופנים בצד. הלכלוך, הלכלוך (על משקל The horror, the horror מאפוקליפסה עכשיו...). האם תמיד המוני ישראל היו כאלו חיות - אנשים מטיילים בהמוניהם זה נפלא. אבל תרבות הטיול? שואפת לאפס...מגעיל! דוגמאות: לכלוך בראש הזוועות - המג'רסה - מקום נהדר לטיול קיץ עם ילדים - מזבלה אחת גדולה. בשמורת החולה - אנשים מאכילים דגים בפיתות בכמויות ולא מבינים למה אני מתעצבן (לטענתם כשכתוב שאסור להכניס אוכל הכוונה לכך שאין לאכול בשמורה אבל אפשר להביא אוכל כדי להאכיל את השפמנונים...) בעין דבשה - פנינה אמיתית (אבל ממש אמיתית) - בתוך הטחנה הישנה, מקום לנוח - משפחה ממנגלת עם כל צידניותיה... נראה שהכל נהרס לאט לאט ולאנשים לא אכפת - מה עם החינוך? מה עם האכיפה? אין כסף...זה מה שתמיד יגידו.

elieber

New member
הגלבוע

עם לא ידעת שהחיות הכי רעות והכי מלכלכות הם בני האדם ואני לא מתפלא עים בעלי חיים לא מתו שם בגלל בני האדם שהם הטורפים הכי גדולים שיש

noamavnon

New member
היי אמיר

אם אתה לא זוכר נפגנו ברכיבה למציאה של דנה בנט הזמנת אותי לרכב את הגלבוע ולא יצא לי לרכב איתך אני עדיין אשמח לרכב איתך בהזדמנות נעם

למעלה