תודה לפורום

nitz94

New member
תודה לפורום

אני לא מסכמת שום דבר כי אני מאמינה שאמשיך להיעזר במקום הזה עד לגיוס שלי וגם בתקופת השירות (ואולי אפילו אחריה?), אבל רק רציתי לומר תודה לפורום הנפלא הזה.
כבר כשקיבלתי את הצו הראשון ידעתי שאני כנראה הולכת לקבל פרופיל 21, ובגלל שאני אדם יסודי, עשיתי גוגל וגיליתי את הפורום. מאז בעצם אני קוראת כאן על בסיס יומי, לפעמים כותבת, ותמיד נפעמת מהנכונות של האנשים פה לעזור ולשתף בידע שלהם, החל מהילה המנהלת המסורה וכלה באנשים ששגולשים כאן.
הפורום אפשר לי ליצור קשר עם גולשים שעתידים להיות מתנדבים כמותי כדי לשאול שאלות ולהיעזר בהם, ויצא לי גם לעזור לאנשים שפנו אליי ונמצאים קצת או הרבה מאחורי מבחינת השלב בתהליך. אני לא חושבת שבעוד מקום הייתי יכולה להכיר אנשים שעוברים את אותו דבר, וחווים בדיוק כמוני גם את ההמתנה (הלפעמים מתסכלת) המהווה חלק בלתי נפרד מהתהליך וגם את השמחה וההתרגשות בכל פעם שמתקדמים עוד קצת.
אז תודה למי שחשב על הפורום, ותודה לאנשים שנמצאים בו!
שיהיה לכולנו תהליך חלק ושירות משמעותי, וכמובן המשך שבוע נפלא :)

נ ו ע ה 12

New member
עד אז יהיה לי פז"ם של שנה וחודש (;

המון בהצלחה!!! ידוע לך כבר התפקיד?

nitz94

New member
וואו, יפה לך! באיזה תפקיד את משרתת?

ביום חמישי הקרוב יש לי ריאיון לתפקיד של כתבת צבאית ביחידת הדוברות, מאוד מקווה להתקבל אליו

nitz94

New member
תודה רבה!

התפקיד שלך נשמע מעולה, את נהנית מהשירות?

hillator

New member
מחממם את הלב לקרוא הודעה כזאת

המון המון בהצחה ובטח את נשארת כאן גם בשירות..
מה זאת אומרת אני רוצה לראות תמונות משתיית השחרור שלך עוד שנתיים

nitz94

New member
אין עליך, הילה!

איזה כיף שיש כזאת מנהלת מקסימה :)
ברור, אני כאן ואני לא זזה לשום מקום!
ביום חמישי יש לי ריאיון לתפקיד של כתבת צבאית ביחידת הדוברות... מתרגשת מאוד ומקווה להתקבל

מסכימה לחלוטין

הפורום הזה הוא פתח להבין ולהעזר במשהו שרוב האנשים לא יודעים כלום עליו..מקום נפלא והרוב זה באמת בזכות הילה

נ ו ע ה 12

New member
הייתי כאן בתקופה שלפנייך הילה

וללא ספק הרמת את הפורום הזה בכמה וכמה רמות

למעלה