תודה לפרגנים ותגובונת לג'ו הזאב

ymelman

New member
תודה לפרגנים ותגובונת לג'ו הזאב

בשמי ובשם כל המארגנים, העוזרים, המתנדבים והמסייעים, אני מבק שלהודות על התודות, השבחים והפרגון. אני לא יודע מי מסתתר התואר ג'ו דה וולף והייתי שמח אם היית חושף עצמך בשם מלא. בכל מקרה, כמי שמקפיד על עובדות ברצוני לספר לג'ו ולכל משתתפים כאן כי התקשורת הוזמנה גם הוזמנה. ולא רק שהוזמנה אלא שאני אישית (כמנהגי המגונה, לדאוג לכל הפרטים, גדולים כקטנים בארועים שאני מארגן) נהלתי שיחות עם כל העורכים והכתבים הבכירים, שאחראים על תכניות החדשות,בכל שלוש הערוצים. הם גלו עניין אך כנראה לא מספיק עניין. שוחחתי גם עם כתבים של ידיעות ומעריב. בנוסף לכך העסקנו (בהתנדבות) יחצני"ת בכירה ממשרד רימון כהן וגם היא לא הואילה, למרות מאמציה, פרט לראיון שנעשה איתי ערב התחרות בתחנת רדיו הים האדום באילת והיום בתכנית הצהריים עם יעל דן בגלי צה"ל, ראיון עם חנה בן שוען. ולגבי שנה הבאה. אשתף אתכם במידע פשוט כדי שתבינו טוב יותר. אם לא ימצא ממון של חמישים אלף דולרים לפחות (בנוסף לדמי הרשום שהשנה הסתכמו עמדו בכעשרים אלף דולרים), לא תתקיים תחרות איש ברזל בשנה הבאה. בלי הסכומים האלה שצריכים להגיע לכל היותר משניים או שלושה נותני חסויות, הארגון הופך לנטל קשה עבורי, שכרוך בתחנונים, התחנפויות, פניות שלא נענות, עלבונות שנספגים ליותר מדי גורמים. וזה הספיק לי. מה עוד, שאלמלי התרומות הכספיות האישיות של חברי - רוני בירם, מתי פולג, אודי אנג'ל, שמואל חרל"פ, דורון מאיר, יאיר המבורגר - לא היה ניתן לקיים את התחרות. ולסיום, שוב פעם תודה רבה לכולם. למשתתפים, לבני המשפחות, המלווים והעוזרים והמתנדבים. היה תענוג לעבוד אתכם ולהיות שותף לחוויה מרגשת. ואם במקרה פגעתי או העלבתי מישהו, אני מבקש את סליחתו/ם.

Joe the wolf

New member
יוסי יקר

שמי המלא מופיע כל העת בפרופיל שלי. אנא אל תיקח את מה שכתבתי כביקורת אישית ואף לא לא כנגד מי שהתנדב לסייע בתחום התקשורתי. ביטויי שלהלן - שהופנה רובו ככולו אל ה"תקשורת" הוא הדרך שלי לבטא את רישומי מבילוי מהנה בן כמה שעות טובות בצומת נאות סמדר (כצוות המעודדים של משתתפי כרמי-יוסף וגזר..).מעין התפלספות על מה 'תופס' ומה לא 'תופס' בתקשורת. סבור שאם כדרך משל - רק כדרך משל - היה נצמד איזה צוות צילום לאותו אוסקר טוזמן (אם כי יש וודאי סיפורים אנושיים נוספים) יכול היה להוציא כתבה מדהימה והרגשתי צורך להגיד זאת. כמעודד בלבד שולח לך פירגון על הארוע המוצלח והמרשים שהותיר בי ובעוד שני חברי רישום עמוק. יוסי ריבלין

למעלה