תודה לקרן מהכללית וקיבלתי אישור

היום יש לי וועדה בריאטרית ומחר הניתוחחחחח

מעצבן לנסוע שוב היום לאסותא וגם מחר.
אני לא יודעת איך אני מרגישה בקשר לניתוח, אני חושבת שאני די אפטית או מדחיקה שאני הולכת לעשות ניתוח.
רק שלא לפני ניתוח אני אכנס ללחץ והסטריה. חחחחח
הגשתי בקשה לכללית שיפתחו קבוצת תמיכה לאנשים כמונו בכרמיאל.
אז כל מי שבסביבה של כרמיאל או מכרמיאל שיפעיל גם לחץ על הככלית שיפתחו קבוצת תמיכה. כי אני לא יודעת מה אתכם , לי אין את הממון לנסוע כל שבוע לחיפה.
מקווה שנצליח עם זה.
שיהיה לכם יום מקסים ויום משפחה שמח.

אופירA

New member
מנהל
אני מקדמת לעמוד הראשון הודעה מ-19.2

זו הודעה חשובה, ואני רוצה לעקוב אחר הטיפול של הכללית בסיפור הזה.
כפי שכתבתי לנציגת הכללית, אני יותר ממעוניינת לקבל רושם חיובי על טיפול הקופה בנושא הזה של מבוטחים שעומדים בקריטריונים ומשום מה נדחים.

טלי שני

New member
מילה טובה לכללית מושלם פלטינום

הניתוח שלי בתחילת מרץ, ולמרות שטרם עברה שנה מהפלטינום.
אישרו לי את הניתוח, הכי מצא חן בעיני, שכל פעם שכתבתי
למדור ניתוחים הם חזרו אלי למחרת, לרוב עם תשובות,
ואם לא היו תשובות, הבטיחו שיחזרו אלי, וחזרו.
לשמחתי כל התשובות היו חיוביות........ בעוד שבועיים.....
זה יקרה........ אני ממש מפחדת....... וגם מתרגשת..........
רוצה להיות אחרי....

קוביd1

New member
אהבה נפלאה

מה שנשאר לי לאחל לך הצלחה בוועדה, ואחרי זה הצלחה בניתוח ,החלמה מהירה במה שפחות כאבים
קבוצת תמיכה בכרמיאל באם תיהיה דרישה יפתחו קבוצה ,אני לא יודע מה המינימום של מספר האנשים לפתיחה של קבוצה
תבררי אחרי הניתוח

בהצלחה !!!!

קובי

קוביd1

New member
כללית פלטיניום

מה שמגיע מגיע ,יש תלונות אנחנו מתלוננים ,יש מילה טובה להגיד אנחנו אומרים את זה מכל הלב.
מאחל לך בהצלחה בניתוח

קובי

nunu44

New member
בהצלחה + שאלות

אהבה נפלאה,

ראשית רציתי לאחל לך המון הצלחה בניתוח בפרט - ובימים / חודשים ושנים שאחריו בכלל. שווה את הנסיעה הכפולה ללב המפרץ....
ממתי יש וועדה בריאטרית באסותא???? דבר חדש? מה עושים שם?
אצל מי את מתנתחת???

אני שואלת את כל השאלות כי גם אני מכרמיאל, קופ"ח כללית ומועמדת לניתוח שרוול - בעוד שבועיים.

אני פשוט פניתי לדר' גרון והוא הפנה אותי לבדיקות. סיימתי הכל למעט שיחה עם פסיכולוג - האם עדיין דורשים את זה????
עכשיו אני צריכה לברר איך מתקדמים הלאה. כי הזמן נוקף ועדיין לא התחלתי בעניינים הפרוצדוריאליים... אשמח לכל הכוונה שאוכל לקבל.

המשך יום נפלא,
ושהוועדה תעבור בשלום :)

את עושה את הניתוח באסותא?

הועדה זה דבר חדש. דברי עם המזכירה של הרופא שלך. צריך אישור מרופא כירורג ודיאטנית ובדיקות דם ועדיף להביא כל מה שיש לך כי הרופא המאשר שם אהב מאוד שהיה לי הכול.
את נפגשת שם עם 3 אנשים דיאטנית, עובדת סוציאלית ורופא כירורגיה.
מה הם דורשים מעבר בבדיקות אני לא יודעת כי הדרך שלי היתה אחרת וארוכה.
תהיי בקשר עם המזכירה והיא תדריך אותך בהכל.
הניתוח היה בסדר, תצפי ליום ראשון ליום של גהינום, לפחות מבחינתי כי היו לי הרבה בחילות והכאות. עד שדרשתי שיתנו לי משהו חזק יותר לבחילות ואז הכל עבר. זה יום של משבר, אבל חולף.
יום למחרת כבר הייתי כמו חדש ורציתי ללכת הביתה.
אל תסבלי מכאבים תגידי להם שכואב לך כמה פעמים והם יבררו ויביאו לך בסוף משהו נוסף.
בית חולים נהדר, לפי דעתי בושה וחרפה שכל הבתי החולים לא כמוהו. הצוות שם נהדר, יש לך טלויזיה ואינטרנט. נשים מקסימות היו שם למזלי והעברתי אתם את הזמן.
אני ממליצה בחום שיהיה אתך משהו 24 שעות או לפחות לכל היום. לי לא היה והיה לי קצת קשה למרות שהצוות מקסים ועוזר.
הועדה סתם חרטה, זה רק פרוצדורה לעבור.
אם יש לך עוד משהו בכייף תשאלי.

nunu44

New member
הכללית לא מאשרים - מה עושים?? מי יכול לעזור?

היי אהבה נפלאה,

שמחה שאת אחרי וברוך השם מרגישה טוב.
תודה על העצות... כמה זמן היית מאושפזת????

רופא המשפחה שלי שלח ביום ראשון את כל המסמכים ל"מסר" (מה זה?) ואתמול התקבלה תשובה שלא אישרו לי :(
ללא הסבר מעבר לכך שאני לא עומדת בקריטריונים....

אני בת 44, לאחר שנים של מאבקים ללא הועיל במשקל. ה- bmi שלי הוא 37.6, עם כאבי ברכיים והמלצות משני אורטופדים על ניתוח קיצור קיבה, תשובה ממעבדת שינה על הפסקות נשימה, כולסטרול שלילי - גבוה.
ואני עדיין לא עומדת בקריטריונים מבחינתם - ללא כל הסבר.... הם לא אמורים לעשות וועדה???

למי פונים???

הכללית

New member
שלום nunu44

אני רוצה להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות של כללית כדי שיסייע לך למי לפנות וגם יענה על שאלותייך.
אודה לך אם תמלאי פרטייך בקישור הבא:
http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/
ונציגנו יחזור אלייך בהקדם לברור אישי.

רק בריאות,
קרן, נציגת כללית

אופירA

New member
מנהל
שלום, קרן

אני מודה לך מאוד שפנית ל-nunu.
לצערי, אלומה, הכותבת הקודמת שפנית אליה, לא זכתה למענה מכם זמן רב לאחר שכתבה פנייה למייל שלכם.
אינני יודעת אם בסופו של דבר קיבלה מענה.

nunu צריכה עזרתכם בדחיפות, אין לה זמן לחכות. יש לה תור לניתוח מאוד קרוב. היא עומדת בקריטריונים בהחלט עפ"י סל הבריאות. אין סיבה לפסילתה. היא תזכה בערעור, אבל בינתיים עלולה להפסיד את התור לניתוח. לא חבל? מי צריך את זה?

תעשי לי טובה, ותעזרי לכללית לתת לי סיבה טובה להפסיק להתבטא בציניות על הכללית בפורום שלי... אני יותר מאשמח להגיע למצב שיהיה עלי לשבח ולהלל את הכללית. באמת ובכנות.
עד כה, לצערי, קיבלתי רק סיבות לעשות את ההיפך.
לידיעת הנהלת הכללית.

תודה מראש, אופירה

הם חזרו אליי, אופירה

הייתי בטוחה שכתבתי את זה כאן. אמנם התשובה שלהם הייתה לא מקצועית והם נדרשו לברר פרטים ולחזור אליי, אבל הם חזרו. זה שהתשובה שלהם אינה משביעה את רצוני זה כבר משהו אחר.

אופירA

New member
מנהל
העיקר שחזרו. לא לכולם אפשר לעזור בכל דבר

נשארת עם איזו בעיה שאנחנו יכולים לעזור בה?

אופירA

New member
מנהל
תיכנסי בהם. אין מצב שלא יאשרו לך

את עומדת בקריטריונים. נקודה. 2 מחלות נלוות להשמנה ו-BMI מאוד מעל 35.
נראה לי מנסים עלייך "שיטת מצליח".

בררי בדיוק בדיוק מי שלח לך את התשובה, דרשי הסבר מדוע אינך עומדת בקריטריונים (אל תעשי הכל דרך רופא המשפחה. בררי בעצמך מי עושה את ההחלטות האלה).
בררי אצל מי את צריכה לבצע ערעור על ההחלטה. מקווה ששמרת העתקים מהמכתבים הרפואיים של מעבדת השינה והאורטופדים.
תיעזרי בנציג האינטרנטי של הכללית לצורך כל הבירורים האלה. אבל אל תסתפקי בזה. תבררי בכל דרך למי פונים בכללית ובמי צריך להיכנס.

תעשי ערעור על ההחלטה הזו. מה זה צריך להיות?

nunu44

New member
תגובה לתגובות :) אופיר A והכללית

היי אופיר,

תודה על העידוד ועל הפרגון. אין מצב שאני מוותרת!!!
מבחינתי הניתוח הזה הוא לא גחמה של יום אחד. אני שולת את הנושא משנת 2010 (!!!).
החלטתי לבסוף להתנתח לאור העובדה שאיכות החיים שלי הולכת ומדרדרת. אני אם ל - 5 ילדים, מתוכם 3 קטנים ( 8 - 11) שכבר יודעים שאמא לא יכולה לעשות המון דברים כי.....

לא מקובל עליי!!!!

התשובה התקבלה מ מסר. לא ניתן לפנות אליהם טלפונית - גם לא הרופאים. אין נימוקים, רק - "לא עומדת בקריטריונים".

אינני מתכוונת לעבור על כך לסדר היום. הדיקטטורה הזו לא מובלת עליי. אנחנו משלמים במיטב כספנו לקופ"ח, לביטוחים משלימים של קופ"ח (פלטינום) בתקווה שלא נזדקק לשירותיהם, וכשנזקקים - הם מערימים קשיים. לא די בכך שקופ"ח כללית מפלים מבוטחים על רקע איזור מגורים ואונסים אותם לקבל טיפולים ו/או להתאשפז רק בבתי חולים שלהם.

נראה לי שאני אעזוב את הכללית ובנוסף אבדוק מצב של תביעה נגדם - מתחיל להימאס לי שדי-פקטו הם מוכרים שירות אך לא מספים את מה שהלקוח רוכש!!!!

שבוע טוב וחג פורים שמח :)

למעלה