תודה לרבים שהגיבו בנושא האוניברסיטה

sbhsbhsbh

New member
תודה לרבים שהגיבו בנושא האוניברסיטה

.....וחוסר הגוון בריקודים שם. לא היתה לי כוונה לפגוע או להכפיש את גדי. גם אני מאד אוהב את המקום והאוירה בו, אבל פשוט כואב לי שבמקום בו יש אולי 1,000 רוקדים, רבים מהם ותיקים וידענים, לא מושקעת מספיק מחשבה בבחירת הריקודים והרפרטואר חוזר על עצמו משבוע לשבוע. חבל לי שריקודים נפלאים פשוט ישכחו עם הזמן ויהפכו לנחלתם של "משוגעים לדבר" בלבד. נכון שלאוירה ולקצב יש חלק חשוב בהרקדה אבל חשוב גם התוכן- אסור להרקדה לחזור על עצמה מידי שבוע ולשעמם את אלה שבאמת באים לרקוד. מה לעשות, הם הגרעין הקשה של ההרקדה. ולסיום, הייתי באוניברסיטה גם אתמול ואני חייב לציין שגדי כאילו קרא את מחשבותי ודברים נראו מאד שונים. בין היתר, היה לי מאד כיף לרקוד ריקודים כמו "גוונים" או "ארץ ארץ" שגדי שם.

עדה סוף סוף הצלחתי לראות מי את.....

מצחיק שרוקדים שנים ביחד ולא מכירים.....

פושפוש! מה זאת אומרת "סוף סוף"?

מה לפני כן לא הצלחת להכנס לחברים ולתמונה? בכל מקרה אני שמחה שאת ממשיכה להיות כאן בפורום. האם גם לך יש תמונה? האם אנו מכירות מההרקדות? אם כן בואי לאמר "שלום".

איסט

New member
יפה שראיתם אותי ואתם מזהים אותי -

אל תבהלו כי כעת אני מופיעה בשם משפחתי איסט. כנראה חסמו אותי שוב - מה לעשות למישהו הנוכחות שלי מאד מפריעה.

התכוונתי שראיתי אותך בהרקדה......

גם בבית דני וגם באוניברסיטה...... קודם ראיתי את התמונה אבל מעולם לא נתקלתי בך בהרקדות עד השבוע...

למעלה