תודה לרונן ולוועד היישוב

תודה לרונן ולוועד היישוב

תודה - וללא שמץ של ציניות - על העץ ו / או העצים החסרים שנשתלו בימים האחרונים.

ronpel

New member
דרוש בדיקה

איילת שלום בעקרון את העצים הראשונים בכל רחוב צריך לשתול היזם שבנה את הבתים ברחוב על פי תוכנית הפיתוח של הרחוב. הוועד טיפל השבוע בכל המקומות בהם היה חוסר בעצים כתוצאה ממחלה או נזק ברחובות בהם כבר שתלו עצים בעבר. האם אצלכם היו עצים בעבר ? אם לא אנא פני לקבלן לבדוק מתי הוא אמור לבצע שתילה. אם כן אנא פני למזכירות עם כתובת מדויקת. רונן

תודה על התשובה המהירה

לא היו בעבר עצים אצלינו. עכשיו אני יודעת כי הכתובת היא הקבלן. מקווה שגם ממנו אקבל התיחסות דומה שוב תודה איילת

זלזול הקבלנים ברח´ יפה נוף../images/Emo53.gif

ועד יקר כנציגי התושבים בישוב , מצפה אני מכם לטפל בבעיית אייכות החיים ברחוב יפה נוף.מאחר ושני הקבלנים: דולגין וחכמוב הם יזמי הבתים ולצערנו הם מגלים זלזול גמור בתושבי הרחוב. טוב יותר יהייה באם תפנו אליהם כגוף מאורגן - אולי מכם הם לא יעשו צחוק. במשך יותר משנתיים חיינו בתוך סיוט הבנייה. מזה כמה חודשים סוף סוף אוכלס הרחוב כמעט במלואו, אבל ל - 2 הקבלנים לא אצה הדרך. היכן הכביש אותו היו צריכים לסיים?? היכן העצים אותם היו צריכים לטעת?? אולי אתכם לא יוכלו לשחק. תודה מראש משפ´ גולן

ronpel

New member
נוהל רגיל

לצערי זלזול הקבלנים/יזמים בתושבים ובוועד הפך לנוהל שגרתי. הכל קשור כמובן למידת הלחץ שניתן להפעיל עליהם - חוזי הפיתוח שהם חתומים הם עם המועצה ולא איתנו ובמקרים רבים הערבויות שנתנו לביצוע לא מספיקות. ביום ו' אני פוגש את מהנדס המועצה - אנסה לבדוק האם יש אפשרות להפעיל לחץ מצדם כדי לסיים את העבודות. הבעיה לא רק אצלכם - גם העמותה לא משלימה את המוטל עליה ( במפרים , שבילים וכו) במידה ולא נצליח דרך המועצה - יש כלי מאד יעיל נגד קבלנים שעדיין יש להם יחידות לשווק לא מכורות - קשה מאד לשווק בתים שהשכנים דואגים לעדכן את הקונה הפוטנציאלי באי שביעות רצון מן הקבלן. אני מציע שתשלחו מכתב חיובי בתור התחלה ונראה מהי תגובתם. אעדכן אותכם לגבי תוצאות הפגישה ביום שישי . בברכה רונן פלג

למעלה