תודה לשרונס! יש מאפרת!

שירי71

New member
תודה לשרונס! יש מאפרת! ../images/Emo20.gif ../images/Emo25.gif

אני רק אזכיר את איפור הנסיון הכפול הלא מוצלח של אתמול ומייד שרונס חזרה אלי עם המלצה למאפרת שגרה, לא להאמין איזה 5 דקות נסיעה מהבית שלי. הקיצ, דיברתי עם הבחורה הבוקר וכעת חזרתי מאיפור נסיון, שהוא כבר השלישי ביממה האחרונה. אין לי מילים. תודה לכל מי שחיזקה אותי בקטע של אם זה לא מרגיש לך טוב אל תלכי עם זה... כי כאן יש בחורה שיודעת לאפר וגם משתמשת בחומרים שהם ממש בתחושתי קלילים ונעימים על הפנים. מה עוד? האיפור ממש יפה! לדעתי, כלומר. אני אפילו לא חשה צורך לרוץ להראות ולהיתייעץ. אני ממש שלמה עם זה. וגיליתי אישה ממש מקסימה! שרונס, לא היית אצל אלפא בבית, יש לה חדר לאיפור וחדר לטיפולי פנים לכל דבר יש לה חדר, קטורת מהודו, מוזיקה הודית חשבתי שאני בגן עדן. חבל על הזמן! עכשיו אני רק רוצה להשאר עם האיפור ולוודא שאינו נעלם עם הזמן ואם הכל כשורה אני מחר סוגרת איתה. ושוב תודה לכולם ולשרונס שהמליצה לי על אלפא!!!

*שיר

New member
איזה יופי, אני כלכך שמחה בשבילך!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

ושוב הפורום מדהים בעזרתו...

שירי71

New member
בדיוק, תודה!

אגב מאד אהבתי את האיפור שלך פשוט אני לא אוכל לסוע לאופירה באותו יום, אבל אני אצלה ביום א הקרוב

dorlim

New member
מעולה! ../images/Emo68.gif

גם קל"ב, גם אישה מקסימה וגם איפור מצויין - מה יש לבקש יותר מזה?

שירי71

New member
היא בישוב שלכם, לידיעתם, לימור...

כשתצטרכי, כשיגיע הזמן שלך, שווה לנסות!

dorlim

New member
תודה, חמודה ../images/Emo13.gif

רשמתי את הטלפון שלה, מייד כששרונס פירסמה אותו

אתי@

New member
סופסוף יש פה אייקון של ../images/Emo127.gif

אז סמני לך
גדול וחשוב...

שירי71

New member
חמודה! תודה!

מרוב שהייתי באטרף של באסה אתמול לא כתבתי לך כלום, אבל תדעי לך שהתמונות שראינו שלך פשוט מדהימות ואני עוד אכתוב!

שרונס

New member
איך אני שמחה! כתבתי לך את ההודעה

אתמול ומאז לא ביקרתי כאן. נכון שהיא נהדרת? ממש ממש שמחתי לעזור. אחרי כל העזרה והתמיכה שקיבלתי כאן אתמול ברגעי ההיסטריה שלי, טוב להרגיש שהחזרתי קצת בחזרה. דרך אגב, דיברתי עם אלפא ולקח לי זמן להבין איזו רחלי בדיוק הגיעה אליה לאיפור נסיון, עד שנזכרתי שזו את. היא היתה מאוד משועשעת מעניין הפורום. מצחיק כמה שאנשים במקצוע החתונות לא מחוברים לאינטרנט ולא מודעים לכמה אפשרויות זה פותח. באמת חבל שלא ביקרתי אצלה בבית. הבית שלי הרבה פחות שווה. אז שירי/רחלי, אני שמחה מאוד ומקווה שהאיפור יחזיק מעמד. אצלי הוא החזיק, אך תדווחי אם משהו לא תקין. שרון. נ.ב. ולמי ששאלה מה עוד אפשר לבקש? אז האיפור גם מאוד זול: 100 ש"ח בלבד...

למעלה