תודה לתושבי לפיד ולעומד בראשם

anataa

New member
תודה לתושבי לפיד ולעומד בראשם../images/Emo140.gif

דווקא יצא ממש טוב הכביש, תודה שסידרתם לנו אותו חינם on the house. טימי, איך שמחתי לראות אותך היום אחה"צ באיזור המעבר, כשכולך חיוכים וצחוקים, מסתחבק עם השוטרים ומבסוט עד הגג. לא הספקתי להודות לך, אז תודה. עכשיו יש הפרדה בין נתיב הנכנסים לכפר האורנים לנתיב היוצאים ממנו, הכביש יותר ברור, השבילים מצידי הכביש מגודרים במדרכות ויותר בולטים לעין, ילדינו וילדיכם באמת יוכלו ללכת בבטחה (תודה שדאגתם כל כך לילדינו). אמנם יש מעבר לרכב אחד, אבל מאחר שנפח התנועה לא כזה עצום כמו שאנשי לפיד מציגים, אז האטה במעבר לא תזיק לתנועה, רק נצטרך קצת להיזהר יותר. והחניות - טוב, באמת אידיוט מי שהולך לחנות שם, אז על זה אני לא דואגת. בקיצור, לדעתי יצא מעז מתוק, ותושבי לפיד - תודה שמימנתם לנו את סידור הכביש, למרות שברור לי שלא ידעתם על מה כספיכם הולכים להיות מבוזבזים. זו שכנות טובה!! וטימי, אתה אחלה ראש ועד!!

TakeOne

New member
העבודות לא מומנו על ידי תושבי לפיד

(לפחות עד כמה שאני יודע). ואם היית פחות מוסתת ומכירה מעט יותר את העובדות אולי גם היית פחות צינית.

anataa

New member
קשה לא להיות ציני

כשרואים את טימי צוחק ומבסוט עד הגג כאילו הוא הצליח באיזה משהו חיובי. בן אדם שרומס אחרים ומוכן שהם יהרגו בדרך וזה עושה לו טוב מעורר ציניות, שלא לומר בלהות. חבל שלא היתה לי מצלמה לצלם אותו, חויה מדהימה.

TakeOne

New member
את מבינה למה התכוונתי?

קשה לי שלא לחשוב שאת מוסתת. לטעמי כל ראיית הנושא על ידך מעוותת מן היסוד. אבל מנסיון אני יודע שלא נוכל ללבן את זה דרך הבימה המפוקפקת הזאת.

למעלה