תודה לתושבי לפיד ולעומד בראשם

anataa

New member
תודה לתושבי לפיד ולעומד בראשם../images/Emo140.gif

דווקא יצא ממש טוב הכביש, תודה שסידרתם לנו אותו חינם on the house. טימי, איך שמחתי לראות אותך היום אחה"צ באיזור המעבר, כשכולך חיוכים וצחוקים, מסתחבק עם השוטרים ומבסוט עד הגג. לא הספקתי להודות לך, אז תודה. עכשיו יש הפרדה בין נתיב הנכנסים לכפר האורנים לנתיב היוצאים ממנו, הכביש יותר ברור, השבילים מצידי הכביש מגודרים במדרכות ויותר בולטים לעין, ילדינו וילדיכם באמת יוכלו ללכת בבטחה (תודה שדאגתם כל כך לילדינו). אמנם יש מעבר לרכב אחד, אבל מאחר שנפח התנועה לא כזה עצום כמו שאנשי לפיד מציגים, אז האטה במעבר לא תזיק לתנועה, רק נצטרך קצת להיזהר יותר. והחניות - טוב, באמת אידיוט מי שהולך לחנות שם, אז על זה אני לא דואגת. בקיצור, לדעתי יצא מעז מתוק, ותושבי לפיד - תודה שמימנתם לנו את סידור הכביש, למרות שברור לי שלא ידעתם על מה כספיכם הולכים להיות מבוזבזים. זו שכנות טובה!! וטימי, אתה אחלה ראש ועד!!|

בולענים באורנים

א. לתשומת לב העוברים בכביש שבאיזור העבודות נפערו בולענים (תופעת טבע שמוכרת בעיקר משני מקומות בעולם ים המלח וכפר האורנים). ב. שלשה מהם סגר , לפני זמן קצר דחפור, לאחר שהראו אותם לפקד שנכח במקום . הבורות לא היו מגודרים . ג. חשוב לנצל את הצ.מ.ה לסגירת מהמורות ובורות אם חלילה יפערו .זאת בלי קשר לכל בעיה אחרת .

תודה, תודה, תודה להנהגת לפיד../images/Emo24.gif

האמת, בהתחלה הייתי מאוד מודאג מהעבודות, אבל אחרי שראיתי מה נעשה ממש בשעות ספורות (איזה כושר ביצוע הנהגת לפיד ! ואוו! כדאי גם ליישם אותו לעניינים פחות חשובים בלפיד כמו חינוך, תרבות ואולי הגיע הזמן למתנ"ס אמיתי, מה שאנחנו כבר שכחנו...אבל מה זה לעומת עוד חניות מאונכות? כלום !), בקיצור, עכשיו אני רגוע. יש אי תנועה מסודר שעוזר לנו בנהיגה, יש מדרכות שיכולות להציל עוד ילדים ועכשיו נוכל סוף סוף לצעוד בטוח בלי לפגוע באף אחד מלפיד או כפר האורנים- איזה כיף!!!! בנוסף, הודות לפעולתו של החכם בהנהגה (ככה דיברו עליו בפורום לפיד) עכשיו כבר אפשר להפוך את המעבר לקבוע, כל הרכבים של כפר האורנים יכולים לנסוע בבטחון ובזהירות ברחובות לפיד. אין לנו שום אינטרס או רצון בוער כלשהו להמשיך במאמצים חסרי התוחלת לנסות ומצוא פתרון (יש פתרון- אתם עשיתם אותו- תודה !) והכי חשוב, אפשר סוף סוף לאשר ליזמי שלב ב , על 1100 היחידות הנוספות להתחיל בבנייה- אין צורך בכביש חדש- יש כבר- וכולו עובר ברחוב הרי ירושלים. תושבי לפיד, אתם קמים כל בוקר במיטה שאתם הצעתם, אתם רואים לאן השקלים החשובים שלכם הולכים ואתם לא פוצים פה, לא נאבקים ולכן ההנהגה שלכם משפרת שעה שעה את איכות החיים שלכם. הכל בידיכם, אבל אולי כספכם לא חשוב כל כך. לסיום, נזכרתי שהצ'ופר הגדול הוא שכל הסדרת הכביש לא עולה לנו גרוש! הכל על חשבון משלם המיסים הלפידי שמממן כל שקל! איזה כיף! נשארו לנו בתקציב סכומים נאים להשקעה בדברים שוליים כמו החינוך בבית הספר שלנו, העלאת הרווחה ועוד. אבל מה זה לעומת במפרים מאונכים! תודה, תודה, הנהגת לפיד אנחנו אסירי תודה!

ה ד ס א

New member
למכירה בלפיד(לארי,סלח לי שלא במסרים

בית שעד לפני שבוע עלה 180,000 דולר, ומהיום 250,000. בישוב אכותי, עם יו"ר ועד מחונן, והדובדבן של היישוב- בקצה בקצה, ח נ י ו ת . מומללץ ביותר,וערכו של הבית רק ילך ויעלה.

anataa

New member
הערך עלה בזכות החניות?? טימי בוא!

בוא מהר, תבנה לנו חניות (דובדבן) גם בתוך הישוב, ערך הבתים שלנו יעלה מ 300,000 דולר ל 400,000 דולר כמו כלום. אתה באמת מחונן!!

ע נ ת ג

New member
../images/Emo45.gif

כל מילה בסלע, אכן תודה תודה... מכיוון שזוהי הפינה האחרונה שעדיין לא מטופחת בלפיד, הרי עכשיו הכל נפלא, במיוחד החניות החשובות באמצע שום מקום, לכל דרי האיזור..... יישר כוח!!

סליחה, אתם לא רואים את התמונה כולה

העניין הוא לא סתם חניות : - במקרה שלא שמתם לב, החניות ניצבות לכביש . כך מי שירצה בכך, יוכל להחנות עם פניו ליער ולהנות הפיסת טבע נדירה (עם גדר בשביל האפקט) לחילופין ניתן יהיה לפנות עם הפנים לכביש ולצפות במכוניות עמוסות ביפי נפש טסות אל העבודה או בחזרה ממנה בתום יום מפרך (אחרי 2100 לפחות). - מכיוון שאין ספק שהאטרקציות האלו ימשכו קהל מטיילים ניתן יהיה להציב במקום גזלן ולהכניס כסף לקופת הוועד לפרוייקטים עתידיים נוספים. - הבולענים שבנדור כתב עליהם יכולים לשמש אבן שואבת לתיירים נוספים או לרוכבי אופניים מאותגרים. - אי התנועה במרכז הכביש יכול לשמש את הטיילים , כמו גם את תושבי המקום, לעריכת מנגלים (ברבקיו, בעגת יפי הנפש) בימי חול וחג. - ואחרון אחרון חביב, למרות שזה ברור מאליו לכל הנוסע באזור המחודש, שהשינויים בכביש הביאו סוף סוף לפתרון בעיית עומס התנועה ברחובות לפיד.אכן מגיעות ברכות לאלו ,חברי הוועד ועוזריהם, שהובילו את הפרוייקט. ישר כוח

צב בר2

New member
נירית הציניות שלך לא במקומה

דבר אחד מדאיג מאד התברר לי השבוע. לועד של לפיד יש כנראה יכולת חוקית להקים "אטרקציות" באזור. אותי הדבר לא מצחיק בכלל.

bert2

New member
כמה הוא עולה לכם?

תושבי לפיד היקרים האם חשבתם פעם כמה טימי עלה לכם עד היום ??

גם אותי לא

וממה שקורה באזור לאחרונה נדמה לי גם שהחוק לא ממש מפריע למי שמנסה להשיג משהו - קובעים עובדות בשטח ואח"כ מחכים שהאבק ישקע. כן חוקי, לא חוקי הציניות היא בסה"כ ניסיון להראות את האבסורד. הרבה דברים קרו בין שני הישובים אבל להעמיד מכשולים בכביש ? תסלח לי ,הפעם על משחק המילים, אבל אין ספק שמישהו איבד את הברקסים. לילה טוב

צב בר2

New member
הדרך הזו שלנו או שלא?

עד השבוע האמנתי שהדרך הזו שלנו על פי התכנון ולא ניתן באופן חוקי לשנות עובדה זו. אבל אם רשויות תכנון אישרו תוכנית שהופכת את הדרך מדרך ישרה לכביש צדדי אותי זהמאד מאד מדאיג. אולי מישהו "נרדם בשמירה" והלעיט אותנו בעובדות שגויות. חומר למחשבה.

לארי

New member
../images/Emo11.gif "צב בר2" אינו מהישוב וחבל על

הניסיון הלא מוצלח להטעות את כולם , כאילו המדובר בדעה של תושב הישוב, "שהתפכח". מציע לקחת את כל מה שנכתב תחת יוזר זה בערבון מוגבל מאוד. למי שעומד מאחורי היוזר אני מציע לכתוב את דעותיו האמיתיות במקום הגאוגרפי שהוא נמצא בו (רמז: זה לא כפר האורנים). לא מקובל להשתמש ברשת על מנת להטעות במסווה של "מבפנים". מציע לקחת זאת לתשומת ליבך "צב בר2" וכל מי שפועל בעקבותיך ובשיטותיך.

צב בר2

New member
בוקר טוב ללארי מתושב בדיוק כמוך

"היציאה" שלך ממש לא במקום. למיטב ידיעתי אני אף ותיק ממך בכל הקשור לאיכלוס. בקשר "להתפכחות" אני חושב שכולנו צריכים לבדוק היטב מה קרה פה.

לארי

New member
בוקר מצויין! אתה מוזמן לשלוח אלי פר

פרטים במסרים אישיים ואשמח ליצור איתך קשר, ולהכיר אותך כתושב הישוב ,המגלה אכפתיות כה רבה לנעשה. (אני מבטיח לך לשמור על דיסקרטיות מלאה). ממתין למסר שלך, לארי

צב בר2

New member
ערב טוב ללארי הבלתי נדלה

ענינית תסביר לי מדוע אני צריך "הכשר" לפורום דרך הודעה אישית. מעשית אין לי התנגדות להתכתב אך טרם התנסתי על מה לללחוץ? בקשר "להתפכחות" היא באה לאחר ההחלטה החדשה של הועד והעבודות במעבר. יש לי הרגשה ששני הדברים לא הגיעו סתם בצירוף מקרים. מישהו כאן יודע משהו שאנחנו לא יודעים?

לארי

New member
הבה ונהיה מעשיים : ../images/Emo26.gif

על מנת לשלוח מסר אישי ניתן ללחוץ על שם הכותב (במקרה זה שמי) ומצד ימין מופיע הכיתוב: "שלח מסר". בהתאמה, אפשר ללחוץ על כל הודעה שכתבתי, ושם למטה מצד ימין, ישנה שורה: " מסר למחבר". ממתין למסר שלך,
לארי

לארי

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif עד לרגע זה אין מסרים בתיבה

שלי. ההסבר שלי היה די פשוט לא? עדיין ממתין.

למעלה