תודה לתמי

תודה לתמי../images/Emo24.gif

תמי רציתי להגיד לך תודה רבה שאת עונה לי על שאלותיי הרבות
וגם שענית בשביל חברות שלי ושאף פעם לא נמאס לך אפילו אם אני הכי מציקה לך פה בפורום! אני אשתדל להפסיק לשאול אותך שאלות טיפשיות אלה שאלות שממש חשובות לי ושיעזרו לי לבחור בין דילמות או בחירות בחיים אבל רק את יודעת אם אני אפסיק חח , אז תמי את אישה נחמדהה מאוד!! אני מאוד נהנת לשאול אותך שאלות וזה, ואני בטוחה שכולם יסכימו שאת מדהימה ואין עלייךך אני מקווה שלא ימאס לך לענות לי אף פעםם חח סתם
אוהבת מאוווד חלי

כן../images/Emo24.gif מגיע לה תודה אחרי שהיא מוכנה לסבול

אותי חחח עכשיו אני אפתח שאל הבהודעה חדשהה כי באמת יש לי בעיה

אמרתי לך שעכשיו תתחיל אנרגיה של הצלחה../images/Emo3.gif

איזה בעיות , הלוואי אלו הבעיות שלך לכל החיים, תהיי מלכה...
אני לא מבינה, היכן אמא שלך בכל העסק ? או שכבר התחלתן את גיל ההתבגרות
?

כן אריאלה זה ובכן גיל ההתבגרות!

בגלל זה אני כל כך מציקה לתמי עם כל השאלות שלי, מזלה של תמי ושל הפרום הזה שאין פה בנות עוד בנות בגילי אחרי זה מסכנה תמי וכל הפורום הזה היה מוצף בענייני אהבה וכו'. ולמה את מתכוונת בזה שאני אהיה מלכה ? את רומזתת לי משו?

הנה תמי כתבה ליערה בדיוק מה שאמרתי לך../images/Emo47.gif

מצטתת: "בד"כ אנשים פונים אם שאלה אחת..שתיים אני לא מנבאה עתיד, אני יכולהלראות עתיד אך במקרה שלך ושל חברותייך...הרבה דברים עשויים להשתנות... בגיל 14 האישיות עוד לא מעוצבת...ויש הרבה שעשוי להתנתב לכיוונים שונים הכי חשוב לחיות באיזון ומתוך קשב ללב.. להנות מהחיים, ללמוד לעשות את הדבר הנכון..... אאנה רק למה שביכולתי לקבל מענה חד משמעי?" זוכרת, אז לא חבל לבזבז אנרגיה שמשתנה מחר, מחרתיים, זו הרי אשליה. וכן, אם תלכי בדרך נכונה, בלי יותר מידי אינטריגות, ותתחילי לזרום, יש סיכוי שתהייי מלכה , כמו באחד הגלגולים שלך.... לילה של נוצצים אריאלה

וואו אריאלה

אני הייתי מלכת בריטניה? כי אמרו לי שנולדתי בבריטניה והיה לי אהוב שנהרג במלחמה והייתי אחות של יערה ולירז(חברה שלי גם) אבל כבר הגלגולים שלי לא מעניינים אותי אלא מה איתי בהווה ובעתיד חח ואיזה מצחיק כי אמא שלי כל הזמן אומרת לי שאני מלכה ואני אומרת לה לא את מלכה ואני נסיכה!

חוץ מזה שצפיתי את המטאורים../images/Emo140.gif

לא הבנתי, מה כתבת???? נא הסבירי ונמקי חיבוק אריאלה

למעלה