תודה לתפוז

פנומן 72

New member
תודה לתפוז ../images/Emo140.gif

תראו - כשמגיע - מגיע. מאז שגיליתי את הסוד של קוד המקור בממשק הבלוגיה - נפתחו לי העיניים. כל מי שיודע לקרוא ולכתוב קוד HTML - זה בשבילו חגיגה. אז לקחתי את העניינים לידיים וחקרתי חקור היטב את הנושא ועשיתי כמה דברים יפים, כמו למשל לשים דוגמא של דף ברקע של המאמר. עכשיו הביטו על הרשומה הזו ותגידו לי איך הצלחתי להכניס את הסרטון בול באמצע. (תנוח דעתכם, אני לא מנוי על שירות התשלומים ואני לא ארוויח מזה אגורה שחוקה). אם אתם חושבים שזה קל - תחשבו שוב. וכן, גם מצאתי איך להתגבר על הבאג שתפוז קובע בשבילי איזה גופן יהיה לקישוריות... יש עוד הרבה ללמוד אבל בשורה התחתונה - שאפו לתפוז. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1750650

../images/Emo4.gif

גולש/ת יקר/ה, הבלוגיה נמצאת בעבודות תחזוקה ואין באפשרותך להמשיך לעמוד אליו ניסית להגיע. הבלוגיה תהיה זמינה לגולשים בזמן הקרוב. בברכה, תפוז אנשים

seymore butts

New member
אכן שיחקת אותה

הכנסת הקליפ באמצע זה משחק עם טבלאות אני מניח, הלא כן ? חבל רק שהם לא מאפשרים הכנסת javascript. עם כל הכבוד לתירוץ של חשש מוירוסים, יכלו להתאמץ ולפתוח ספרית סקריפטים מאושרים לשימוש הקהל הרחב.

פנומן 72

New member
אכן משחק עם טבלאות

אגב, זה כלל לא פשוט היות ומדובר ב-3 טבלאות והיכולת לשלב בין 6 תאים סימולטנית היא די קשה.

seymore butts

New member
גם אני רוצה להודות לתפוז בשם הבלוגים למבוגרים

על שהכוס של מיכל אמדורסקי מככב כבר יומיים בעמוד הראשי. בקרוב אצלנו !

פנומן 72

New member
נסחפת, גיסנו

כולה רואים שיער ערווה. כמה רעש עשו מזה יא אולוהים. איך איזה טמבל כתב בטוקבק ? "כבר עדיף פטמה" ...

למעלה