תודה מושבניק, לשאלתך...

• פותח הנושא ADV7
  • פורסם בתאריך

ADV7

New member
תודה מושבניק, לשאלתך...

הוא לא מבקש אותי כעו"ד ואני גם לא מעוניין להתקבל ללשכה בקנדה (הספיק לי מה שעברתי בארץ), כמו שכתבתי, הוא בסך הכל עושה לי טובה ואין הגדרה מסויימת של תפקיד אותו אני אמור למלא, הכוונה היא לרשום את התפקיד הנכון ביותר על מנת להוציא את האישור (יש לו חברה בקנדה ככה שיש מס' תפקידים אותם אפשר לרשום). מה הדרך הנכונה ביותר להוציא את האישור ולמה אי אפשר לבצע את ההליך מתוך קנדה? האם מומלץ להתקשר עם עו"ד ישראלי שעוסק בהגירה על מנת להתחיל את התהליך או שאפשר לעשות את זה לבד? תודה

amirshuval

New member
שלום

אני לא רוצה להוציא לך את האויר מהמפרשים,אבל המעסיק הפוטנציאלי שלך כנראה לא בדיוק מבין במה העניין כרוך.אני מקבל הרבה פניות מישראלים-קנדים שרוצים לסייע למישהו בארץ עם הגירה/אישור עבודה,ורק לאחר שאני מבהיר להם את הדרישות נופל האסימון שהעניין יותר מורכב מהדפסת מכתב הצעת עבודה.באופן עקרוני התפקיד צריך להלום את כישוריך ונסיונך.כך בחשבון שבצד של המעסיק תתכן נבירה בספרים/דו"חות מס על ידי רשות ממשלתית,אמנם לא מס הכנסה,אבל עדיין משהו קצת מעיק שמצריך רמת מחויבות מסויימת מצד המעסיק כלפיך.

amirshuval

New member
כך==קח

סוג שגיאות הכתיב שהולך ונהיה יותר שכיח ככל שהפז"ם בקנדה דופק.

אל תשכח שמדובר בתהליך לקוויבק

שהוא שונה מהתהליך הפדרלי. כדאי לך לקרוא לעומק, את הלינק, ואת אתר ההגירה של קוויבק.

ADV7

New member
תודה רבה ואגב...

שכחתי לציין דבר חשוב, לאותה חברה יש סניף בישראל, היינו, החברה רשומה הן בישראל והן בקנדה. זה משהו שיכול לעזור??

אם תקבל במשך כמה חודשים תלוש משכורת מהחברה

תוכל לעבור כ INTRA COMPANY TRANSFER, על רישיון עבודה מיידי. מה שפותר אותך מבקשת אישורים מסובכים, ומאפשר גם הגירה מהירה, מייד אחרי שהחברה מבקשת להעסיק אותך בקביעות, כל זה נכון לקנדה בכלל, קוויבק זה מקום משונה עם חוקים משלו, חפש מידע על כך באתר ההגירה שלהם. אם זה מסובך ואם יש להם סניף גם בטורונטו, כדאי להתחיל דרך שם, זה פותר הרבה בעיות. אחרי שתקבל את ה PR אתה יכול לעשות מה שבא לך, כולל לעבור למונטריאול אם בזה חשקה נפשך.

אפשר לעשות לבד, עדיף לעשות עם מומחה.

מכיוון שהוא מתגורר במונטריאול, חלים עליכם כניראה כללים אחרים מאלה שחלים על תהליך AEO פדרלי רגיל. מצורף קישור לתהליך קוויבק, מי שרוצה לעבור למונטריאול צריך לעשות תהליך הגירה ראשוני של קוויבק. שים לב, בקישור הראשון כתוב במפורש שאינו חל על מעסיקים מקוויבק. אם האנגלית שלך טובה, אתה יכול לחקור לעומק את הקישור של ההגירה לקוויבק. אי אפשר לקבל רשיון עבודה מתוך קנדה , אלא במעבר גבול.

למעלה