תודה מיוחדת ובקשת מידע על אנזימים

bbraun

New member
תודה מיוחדת ובקשת מידע על אנזימים

שלום לכולם. הכנס היום היה מאורגן למופת, מעניין ופותח את המחשבה בנוגע לילדים ואיך ניתן לעזור להם. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא אנזימים.... קראתי את כל הקבצים וההצעות שישנם בפורום. אני צריכה "מורה נבוכים" יש סוגים שונים חברות שונות - איך יודעים מה מתאים לילד שלי , עם מה טוב להתחיל?! את הטיפולים החלטנו להתחיל בבדיקות לפי ההמלצות שלכם - בקופ"ח נודה על טיפים נוספים לגבי - מה כדאי - חוץ מבדיקות דם שתן וצואה.. תודה מראש בת 7

razgalili

New member
אנא קראי את המאמר שבראש הפורום

שבו השתדלנו לפשט את הדברים עד כמה שאפשר. מתוך המאמר:קודם כל – איזה אנזימים לקנות? אנחנו כאמור ניסינו בערך 7 תוצרות שונות, והתוצרת היחידה שעבדה ועובדת בשבילנו היא יוסטון נוטרסוטיקלס. חלק מההורים טוענים להצלחה עם קירקמן. אנחנו ניסינו כמה פעמים וזה פשוט לא עבד.האתר של יוסטון:http://www.houstonni.com/ליוסטון יש שלושה סוגים בסיסים של מוצרים:פפזטזידזיים פרייםנו פנולפפטיזיד זה מוצר שמטרתו המרכזית לפרק חלבוניםזיים פריים מפרק פחמימות מורכבות, שומנים, ועוד כמה חלבוניםנו פנול מפרק פנולים (ולמי שרוצה לדעת מה זה פנולים, שילך לקרוא באתרים שהזכרתי כאן. זה סיפור ארוך בזכות עצמו)פפטיזיד וזיים פריים מגיעים בכמה צורות-חוץ מפפטזיד וזיים פריים הרגילים יש גם גירסאות מיוחדות:AFP PEPTIZYDE לא מכיל אנזימים מפירות כדי להקל על ילדים שהיו להם בעיות עם האנזימים הנ"לHNZYMEPRIME הוא גירסה יותר חזקה של ה ZYMEPRIME הרגיל שתוקפת יותר חומרים. כל האנזימים הנ"ל מגיעים או בקפסולות, או בתפזורת.PEPTIZYDE מגיע בגירסה של סוכריות.אז מה לקנות?אני חושב שכדאי להתחיל מבקבוק אחד של פפטיזיד בצורה של כדורי מציצה, בקבוק אחד של AFP פפטיזייד בצורה של קפסולות ובקבוק אחד של זיים פריים בצורה של קפסולות.אם עד ליציאת מסמך זה תופיע הגירסה המובטחת של זיים פריים בסוכריות, מה טוב.לאחר שראיתם שהילד מגיב טוב לאנזימים, ואתם רוצים לשפר עוד, קנו בקבוק של נו פנול.

bbraun

New member
תודה על התגובה ושאלה על מינון..

קראתי שנותנים תחילה 1/2 כדור - ורק אח"כ מעלים לאחד. אח"כ עוברים לסוג אחר לפי אותם מינונים... איך זה הולך בדיוק. אחרי כמה ימים ומדוע ההחלפה? בסוף נותנים את כולם?!?... האם אתה מפנה אותי למאמר בתיקיית ה"קבצים" או המאמרים? האם ניתן לקנות את זה בכל חנות טבעונית או בית מרקחת. תודה שוב בת 7

למעלה