תודה מכול הלב לכם אנשים.

zalmanovich

New member
תודה מכול הלב לכם אנשים.

אני מעריך את כול מה שאמרתם לי ותודה אל כול התמיכה שלכם. קשה לי מר לי אני ישרוד בכול המערכות שהמחלה של בת-זוגתי תציב בפניי אני אדם עם לב רגש ואתם אנשים חזקים כולכם להבין את החיים באמת אפשר רק מנקודת מבט של שורד(חולה ט.נ)עם אתם מבינים אותי. אדם חיי כול החיים שלו והוא לא מבין את משמעות ההווה את העכשיו שלו. אני מבין כבר שנים וביום שחזרנו מהרופא אני הבנתי את כול משמעות חיי. אני כול כך מאמין גדול אהבה הו הו כמה שזה נכון לאמר שזה כול מה שחשוב לנו בני האדם. בת זוגתי היא החיים שלי אני אדם מוצלח יותר מאז שפגשתי אותה אני מלחין במיקצועי אני כותב מוסיקה תיזמורתית (קלאסית). אני מבין מה זה רגש אני מבין מה משמעות המילה חמלה אהבה עם מילות המפתח ליצירות שלי אני. המחלה הזאת לא תישבור את ליב וגם של בת זוגתי אני אוהב אותה עד אין סוף היא אהובתי הניצחית שלי. היום היא נפלה בבית באני ישר רצתי לעזרתה אתם מבינם אני סובל אבל מתמודד וגם מרגיש יותר טוב עם כול התמיכה שנתתם לי. היא לא יודעת אל הפורום שאני כותב אני מרגיש שעוד יום יומים אני יספר לה אל הפורום הזה. אנחנו חושביפ שאנו מבינים את מטרת הקיום שלנו -אנו מגלים אותה רק עם משבר רציני- אז הכול ברור לנו מה מטרתי כן ועכשיו. אני עם כול הלב מודה לכם אל העזרה לחיים טובים אהבה שלום

RomiVais

New member
אין בעד מה גיא - זה מכל הלב!! ../images/Emo13.gif

זה מדהים כמה עוצמה יש במילים שלך, גיא. אני שמחה שהתמיכה שלנו עוזרת לך, אתה יכול לסמוך עלינו, ולא אתה ולא בת זוגתך תהיו לבד - אנחנו איתכם!!
אני יכולה להבין כמה שאתה אוהב אותה וכל מה שאתה רוצה לעשות בשבילה. כשכתבת על איך שהיא נפלה ורצת לעזור לה הזכרת לי את כל הנפילות של אמא שלי, כאן בבית ואיך אבא שלי הגיב תמיד, את הרצון העז לעזור ויחד עם זאת הכאב הרב בלראות את אהובת ליבו נופלת ככה. אבל אל תחשוב שזה תמיד יהיה כך. אולי עכשיו היא בתקופת התקף. היא מקבלת טיפול? סטרואידים? משהו? מה הרופא אמר? אני מאוד אופטימית, כי אני רואה בעיניים שלי את אמא שלי, שהיתה במצב ממש גרוע ומצבה משתפר מיום ליום. אז באמת קשה בתקופות מסויימות אבל אם יש אמונה, אהבה ותמיכה - אפשר לשרוד את הכל!!! היא בחורה צעירה ואם עדיין לא מקבלת טיפול והרופאים יחשבו שזה הזמן להתחיל, אתה תראה שיגיעו תקופות הרבה יותר טובות שמכל הלב אני מאחלת לכם שיימשכו לעד!!! תהיו חזקים, מחזקת אותכם מכאן, מכל הלב, רומי

תמר

New member
היי גיא../images/Emo13.gif

את הרגישות והרגש שהקרנת חשתי מייד ועכשיו כש"גילית" לנו שאתה עוסק במוסיקה זה "מתלבש" כמו כפפה ליד
. שמחתי לשמוע שדברי ודברי שאר חברי הפורום עזרו לך ורוממו את הרגשתך ואני חושבת שרצוי וכדאי שאכן תשתף את אשתך בידיעה על הפורום הזה.......יכול להיות שגם היא תרצה לכתוב ולשתף ולשמוע ובטוחה שגם לה הדבר יעזור. מחבקת אותך ואותה ומאחלת לכם חיים יפים ביחד ת מ ר

סיאמית

New member
גיא יקר

אתה בר מזל על כך שיש לך מאגרים כל כך גדולים של רגש ובת הזוג שלך בודאי מאושרת על כך ש"הגרילה" אחד כמוך
הקטע של הנפילות קשה במיוחד... אני יודעת... אבל צריך ללמוד לעשות סוג של הפרדה. בפעם הראשונה שראיתי את ~א~ נופל, מתתי. פשוט מאוד. היום אני יודעת שמה שנופל שם (במטבח, בחדר שינה, באמבטיה) זה הגוף של האהוב שלי, לא הנפש שלו. זה נשמע הכי קלישאה בעולם, אבל זה נכון. הייתי שמחה אם היית מספר לנו עוד קצת, כמו שביקשה רומי, על הטיפול שמקבלת בת הזוג שלך... ואתה יכול לספר לה עלינו!!! שתבוא לבקר אותנו קצת!!! אני מבטיחה לך שנהיה מ-ק-ס-י-מ-י-ם!!!!

למעלה