תודה מקרב לב

lazros

New member
תודה מקרב לב

הרבה תודה וברכה למברכי ולכולם, אכן אני רואה את הדברים היומיים בחיוב ומנסה להנחיל זאת גם לסובבים אותי ולרוב אני מצליח ועל כן אני מניח כי זו הסיבה שאנשים באים אלי עם בעיותהים ואני מנסה לעזור להם. קשה לאנשים לראות דברים בחיוב עם כל המצב השורר במדינה וצריך לדעת להתעלות מעל כל המצב, אך נשאלת השאלה האם לא איבדנו את הרגש או שאנחנו יודעים לשלוט/להסתיר את הרגש

לזרוס- אדון יקר../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

שלום לך גרמת לי אושר בזה שאמרת שאתה אחד כזה שרואה את האור ואת החיובי- ומנסה להעביר את זה לסביבתך תבורך על כך כולם בימים אלה זקוקים לחיזוקים חיוביים והאמן זה לא בגלל שהפכנו אדישים- לא ולא זה בגלל שאנו מבינים שאסור לתת למצב לגרור אותנו לתחתית להיפך אסור לנו לתת לזה כח ואסור לנו להעצים את המצב לרעה רק חשיבה חיובית תעזור לצאת ממנו אחת ולתמיד- אמנם עם זמן וסבלנות אך בלי ספקות ופיקפוקים רק חשיבה מודעת של אור ואהבה של עזרה ותמיכה של העברת אנרגיות שמחה אביגיל

מרליה

New member
רגשות

לזרס היקר, לא איבדנו את הרגשות, אי אפשר לאבד אותם, לפחות לא עבורנו. אנחנו גם לא שולטים בהם, להפך אנו נותנים להם פורקן בין אם זה מתאים ובין אם לא. אילו יכולנו לאמץ לנו שיטה של בדיקת הרגשות, ניקוי שיטתי של רגשות חמים והרסניים והתחברות לתחושות מעודנות, מסענו לקראת מה שמנסים ליצור כאן בפורום הזה היה מהיר יותר. אהבה מרליה

למעלה