תודה, סי. |U4|
סוף סוף מצאתי זמן לכתוב לך תודה, ושכולם ידעו שמגיעה לך תודה! (ככה זה. דוקא בשבוע הכי לחוץ נפתח פתאום חור באגזוז וגומרים בוקר במוסך...) שני דיסקים של ערב השירה שהיה כאן, בגבעת שמואל, בערב יום הזכרון, חיכו לי בתיבת הדואר ביום חמישי. זכרתי שהיה מדהים, אבל האזנה מחודשת לשירים ההם מחזירה אותי לערב הנפלא. השירים שנבחרו שם הם פשוט אחד אחד, ובצרוף הקול המיוחד שלך התוצאה
לצערי יש קצת בעיות בהקלטה, אבל הרוב מוקלט באופן סביר. אותנטי. בין כל השירים בולטים במיוחד בשלמות שלהם, לפי דעתי, השניים שמזוהים איתך - "צמח בר" ו"גיבור גדול". היית מאמינה שעד לערב יום הזכרון האחרון העדפתי את הגירסה של חווה אלברשטיין ל"כמו צמח בר"? עברו בי צמרמורות קטנות כששמעתי שוב את השיר הנפלא הזה, וכשאת אומרת בהקלטה "באתי לשמוע איך זה נשמע מכאן", נזכרתי שעשית סיבוב באמפיתאטרון בשיר הזה. זה היה מרגש! שיחקת אותה עם גירסת יום הזכרון של "גיבור גדול" (ואני נכחתי בהשמעת הבכורה שלה!) תודה, תודה, ושוב תודה!!!
סוף סוף מצאתי זמן לכתוב לך תודה, ושכולם ידעו שמגיעה לך תודה! (ככה זה. דוקא בשבוע הכי לחוץ נפתח פתאום חור באגזוז וגומרים בוקר במוסך...) שני דיסקים של ערב השירה שהיה כאן, בגבעת שמואל, בערב יום הזכרון, חיכו לי בתיבת הדואר ביום חמישי. זכרתי שהיה מדהים, אבל האזנה מחודשת לשירים ההם מחזירה אותי לערב הנפלא. השירים שנבחרו שם הם פשוט אחד אחד, ובצרוף הקול המיוחד שלך התוצאה