תודה על הברכות והחום מכולכם

danavadi

New member
תודה על הברכות והחום מכולכם ../images/Emo23.gif

שלום לכולם, מחר אני מתחתנת!!! כרגע אני נמצאת בביתי עם האחות הקטנה שלי (זוכרים, לפני 12 שנה היא הייתה בת 7 , היום מדובר באישה צעירה בת 19 שהיא אהבת חיי
) חזרנו משבת כלה מרגשת שדודתי ובעלה (זוג מדהים, שאימץ בחום ואהבה את המשפחה שלי- ומחר הם הזוג שמוביל אותי לחופה) אירגנו עבורי בביתם. אני מגיעה ממשפחה דתית ולמרות שעזבתי את הדת הקשר עם המשפחה נשאר חם ואוהב. נכנסתי לפורום ושמחתי לקרוא את כל ההודעות. והאמת, קיבלתי מהחבר היקר מתושלח הצעיר את רשימת הקריטריונים ללופוס ואני הרבה הרבה יותר רגועה! כנראה שהלחץ שהייתי בו ביום שנכנסתי לראשונה לפורום היה קצת מוגזם. אני נפגשת עם מומחה לכלי דם ביום ה' בבוקר- שזהו גם יום השנה ה-12 לפטירתה של אימי, וכמי שמאמינה שאימי שבשמיים שומרת עליי ודואגת לי, אני מאמינה שנצא ממנו עם הרגשה טובה וחיובית. יום ה' בלילה זה גם היום שאנחנו נוסעים לירח דבש באיטליה ומשם לתאילנד.... אשתדל להכנס בין לבין ולעדכן אתכם (למרות שזה לא פורום מתחתנים/נשואים טריים....) תודה שוב לכולכם, על החום, הפתיחות והתמיכה בתקווה שאבשר בשורות טובות

קאריני21

New member
לדנה המתוקה ../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב המון אושר והמון בריאות!! מחכים לשמוע איך היה ....
קארין

gaia20

New member
דנההההההההה../images/Emo140.gif

אני מאחלת לך את החתונה הכי משמחת, מרגשת ומדהימה בעולם.... תחזרי לספר לנו עליה ואם יבוא לך, נשמח לראות תמונות

קרני22

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לך שיהיה לך מחר הכי כיף שיכול להיות ולא לשכוח להנות ולנצל כל רגע כי יום החתונה עובר מהרררררררררר

ל3

New member
דנה יקרה

מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב . ספרי לנו איך הייתה החתונה? אני מתרגשת בשבילך. בטח עכשו את כבר בראש לתיאלנד- איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאחלת לך חיים מאושרים לצד בעלך והמון המון בריאות ששירי

למעלה