:) תודה על ההפתעה הנעימה

t@gel

New member
:) תודה על ההפתעה הנעימה

אז מה אכתוב לכם? הופתעתי מהמינוי ואשמח לסייע ככל הניתן. תרגישו חופשיים לפנות כל עת בכל בקשה או שאלה... ושוב תודה לדקל על האמון שהוא רוחש לי... אוהבת (את תפוז) מאוד.. :) t@gel, מנהלת פורום הפרעות אכילה-תמיכה ופורום תפוז אונליין.

תגל ודקל..

אז ככה אני מודה שהיום זה הפעם הראשונה שלי כאן האמת לא כל כך ידעתי שיש מקום כזה שאפשר להביע רעיונות ולהציע הצעות.. אבל אני רוצה לנצל את הבימה לדבר שונה לגמרי.. לתשבחות.. אז ככה.. אומנם אני נמצא בעיקר בפורום 20 אבל אני נודד די הרבה בין מספר פורומים וזורק מילה פה מילה שם.. ולא סתם.. כי באמת שמתי לב שיש פורומים שלא רק מעבירים את הזמן אלא גם תורמים ועוזרים לכלל ולפרט ועל כך יישר כח למנהלים יישר כח לך דקל על כל הניהול שמן הסתם דורש קצת מאמץ ואיך נגיד את זה.. עצבים חזקים.. רואים פה השקע רואים פה תוצאה רואים פה הנאה.. ולך תגל.. הופתעתי להכנס לפה ולראות אותך כתובה שם לצד דקל.. אם הוא בחר אותך לעזור לו זאת אחת ההחלטות הכי טובות שלו.. אני מבין שזה די חדש אז קבלי ב-ה-צ-ל-ח-ה בקיצור.. המשיכו המשיכו לשלוט בנו חברי הפורומים ביד רמה.. :) ושוב.. יישר כח לכם ותודה אם לא מכולם אז רק ממני יום טוב.. ליטון >ברגע של הוקרה< :)

t@gel

New member
מחזקת את מילותייך

תודה ליטון נשמה על התשבוחות... לדעתי דקל ראוי לכל מילה... ראיתי מקרוב את עבודתו, אני מבינה עד כמה הוא משקיע מזמנו... אשמח לשמוע כל הצעה ליטון... ברוך השם אתה והראש שלך...ים של הצעות בטח ים לך שם... אוהבת אותך מאוד.. תגוש

למעלה