תודה על היחס

תודה על היחס../images/Emo10.gif

שלכן בנות... אני יודעת שאני לא "אחת משלכן" אבל אפשר להיות קצת מנומסות ולענות אפילו במשפט קטן אחד. בכל מקרה מקווה שעוד תהיה פה "צדיקה אחת..." ואם לא - אז שיהיה לכן כל טוב ובהצלחה

shoshi1

New member
דודהל´ה

לא תמיד מגיבים על כל דבר - לא בגלל שאת לא מענינת, כיוון שמנהלת הפורום חולה בשפעת אני אקח על עצמי לקדם אותך בברכה ואפילו לשלוח לך
Take it Easy!

דודה חמודה!

סליחה על האיחור בתגובה. משום מה המערכת סירבה לקבל הודעות ממני בזמן האחרון (ואני מקוה שהיא תסכים לקבל את ההודעה הזאת). אני כבר מקנאה באחותך על המעורבות שלך, ועל הצאצא העתידי על זה שעומדת להיות לו דודה כזאת. את נשמעת בן אדם כיפי ביותר. מנסיוני לאחר הלידה הראשונה שלי אחותי נעשתה האנשים הכי קרובים לי - יותר ממה שהיינו קודם. היא הדודה האהובה ביותר על הבת שלי. מאחלת לכן המון אושר וכמובן - ברוכה הבאה!

איזה כיף ! התקבלתי ?../images/Emo41.gif../images/Emo51.gif

תודה רבה לכן בנות על תגובותיכן המקסימות - עשיתן לי את היום אני מבטיחה שאמשיך לעדכן אתכן במה שקורה אחותי בת 24 , הריון ראשון עם בן, תחילת שבוע 27 לא היו לה בחילות כמעט בכלל אך צרבות - יש והן מציקות וטורדניות... היא ניסתה שקדים אבל זה לא עזר - יש למישהי עצה ידידותית אחרת ? אשמח לשמוע !!! יאלה, המשך שבוע נעים ושוב...תודה !!!

הי דודה (עוד מעט)

מצטערת על העיכוב. את ממש חלק מאיתנו עכשיו ונשמח לשמוע עידכונים. כמו שאמרה שושי (סחתיין על הגדלת הראש שושי
) אני "קצת" חולה בימים האחרונים + התינוק שלי חולה כך שלא יוצא לי כמעט לשבת על המחשב. כל דקה פנויה שיש לי אני מנצלת לשינה. עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב ואבא שומר על שחר. בהצלחה לאחותך ותזמיני אותה לכאן. ביי טל החולה

היי טל - תהיי בריאה

כמו שכבר אמרת עידכנו אותי שאת חולה - ואני באמת מאחלת לך רפואה שלמה מכל הלב. אם כבר אני מדברת עם "המנהלת" אז רציתי לשלוח לך גם ברכות חמות על עצם הוויתו של האתר הנ"ל - הוא ממש אחלה, נעים לצפייה ומוסיף מידע כל הכבוד !!! אני אנסה לשלוח את אחותי לכאן - למרות שהיא לא בעניין של מחשב אחרי שעות העבודה ... מבטיחה להמליץ בחום !!! בכל מקרה - תודה - ותהיו בטוחות ש...כשאני אהיה בהריון אני אשמח לשתף אתכן או את "הדור הבא" בחוויותיי !!!

אורית27

New member
היי דודה../images/Emo41.gif

האמת שאני מבינה את ההתרגשות של להפוך לדודה... זה באמת כייף אני כבר הפכתי לדודה לפני 4 שנים ובאמת שזה דבר מרגש וכייפי. אני באמת שמחה בשבילך.

למעלה