תודה על המפגש

תודה על המפגש

לגרשון זהבה וענתי, המפגש היה מצויין והיה מעניין לראות את האנשים המיוחדים שיודעים לגעת בלבבות ולתת עצות לכל השאלות, הבעיות והקשיים המועלים בפורום. הרעיונות והתוכניות שהועלו חשובים מאד להגברת המודעות לנושא באוכלוסייה והלוואי שנצליח כולנו ביחד עם רבים שיצטרפו ביישום תוכניות אלו. ענתי, כמוני כמוך, גם אני אתמול הגעתי לעזריאלי והרגשתי פתאום שיצאתי לעולם. לבעלי , מקום כזה הומה וגדוש היה מהווה איום והוא לא היה מרגיש טוב. לכן , אני מנסה לפעמים לצאת עם חברה לבית קפה, אפילו ביום כדי להתאוורר קצת, כי בערב אנני רוצה לעזוב אותו בבית. הילדים היו בבית אתמול , כך שהוא לא היה לבד. ענתי , כמו שענו לך כבר, תהיי חזקה , תשמרי על עצמך ועל אמא וגם אם תקבלי עזרה, זה לא אומר שהתייאשת ושאין לך כח, אלא שאת רוצה את הטוב ביותר בשבילה. אני בטוחה שאת תדעי למצוא את שביל הזהב. אני מאחלת לך ולאמא המשך שבוע מוצלח יותר ונעים לשתיכן. לזהבה, תודה על השיחה בדרך הביתה שנתנה לי המון. לילה טוב, טובה

ענתי44

New member
ליאורלילי תודה../images/Emo24.gif

וכמו החלם של עב גם אנ י נ תקלתי היום באטימות ממסדית.היה לי היום תור שיגרתי לבדיקה בבית החולים בו הייתי מאושפזת לפני שבוע. מאחר והדימום לא נפסק, חשבתי לברר מה לעשות.תור לרופאת המשפחה שלי יש רק ביום חמישי. אז נסעתי מוקדם יותר ושאלתי את פקידת המיון האדיבה. היא הפנתה אותי למיון נשים. שם אמרו לי שיקבלו אותי לבדיקת רופא אבל אצטרך להתחייב על סכום גבוה. הפקידה הציעה לי להתקשר למרפאת האם שלי וששם ישלחו בפקס את ההפנייה המתאימה. הרופאה שלי לא ענתה. בקיצור ענו לי שם שאין מי שילך לרופאה שלי ושעלי לחזור בצהרים, להמתין עד שתסיים לקבל את כל החולים להיום ואז היא תצייד אותי בהפנייה ואוכל לחזור לבית חולים. כלומר לחזור מרחובות לאשדוד ושוב לחזור בחזרה וכמובן כבר בשעות שאמא חוזרת הביתה וצריך לדאוג מי ישאר איתה. אמרתי לפקידה (סגנית המנהלת) שאני לא סביבון חנוכה.ניסיתי להתקשר לידיד כדי שיגש לקופת חולים, אבל גם פה לא נחלתי הצלחה אז החלטתי לעזוב הכל. כי חבל על העצבים. נגשתי למקום שאליו הוזמנתי ישבתי שם עם ספר נפלא על הטיפול בחולה אלצהיימר. גרשון האם מותר להמליץ לחברים על ספר? לפעמים עדיף לא להלחם בתחנות רוח. אני לא במצב חירום ודיממתי שבועיים אז מה זה עוד יומיים עד שרופאת המשפחה תקבל אותי.\ שרק נהיה בריאים. אגב, בתור לממוגרפיה התידדתי עם אישה שאמא שלה חולה באלצהיימר והחלפנו חוויות ובדיחות על המחלה לזוועת היושבים סמוך.

ענתי44

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo63.gif ממליצה בחום

על הספר " 36 שעות ביממה" של ננסי מייס ור"ד פיטר רבינס. מדריך לטיפול בחולי אלצהיימר ומחלות דמנציה אחרות. עד עכשיו הוא נותן תשובות להמון שאלות.

ענתי44

New member
בספריה

אחותי הביאה לי אותו מהספריה העירונית במקום מגוריה. הוא יצא לאור בהוצאת מלב"ב ירושלים 1988.ישן אבל העיצות עדיין נכונות.

zs1957

New member
מצטרפת להמלצתה של ענתי

ממליצה לכולם לקרא את הספר 36 שעות ביממה של ננסיייי מייס ורד פיטר רבינס.לחדשים בתחום הספר נותן מענה לשאלות רבות. מומלץ לקרא. ענתי , האם קראת את הכתבה שפרסמתי בפורום על המפגש? מה שלומך, האם נפגשת עם הרופאה בקשר לדימום? אני מקווה שקבלת תרופה ויש שיפור. דרך אגב בעלי עבר אתקולונסקופיה והכל בסר. ברוך השם. הברבה בריאות שבת שלום זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
זהבה יקרה../images/Emo24.gif

שמחה שבעלך אחרי. למרות מה שאני עוברת אני מאמינה בנחיצות הבדיקה הזו. יש לי ידיד טוב שחייב לעבור אותה ומפחד והבטחתי לו להיות לצידו. הייתי אצל הרופאה והיא שלחה אותי לעבור ביום ראשון בדיקת דם לראות אם ההמוגלובין נמוך כדי לתת לי כדורי ברזל. הבעיה שמשעות הצהריים התחילו לי כאבים חזקים והדימום שרק אתמול נרגע התחדש.אני כבר מותשת.והבשורות הקשות מהדסה עוד יותר מכאיבים לי. שבת שלום

zs1957

New member
ענתי יקרה

לפי התאור שלך יתכן וההמוגלובין של נמוך. לאחר קבלת התוצאות תקבלי כדורי ברזל שיעלו את רמת ההמוגלובין. מומלץ לאכול כבד, ברוקלי, תרד וחסה. האמת שהתקשורת מלאה אותנו מהבשורות הקשות בהדסה. כל הזמן מברברים ומספידים ומדברים כאילו מת. טרם יצאה הודעה על פטירתו. זה פשוט הורס אותנו.נקווה לטוב. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
../images/Emo45.gifזהבה תודה על עזרתך

אני ינסה לאכול מהרשימה הזו ולנוח כמה שאפשר.

zs1957

New member
תודה ליאור לילי

היי טובה , מסכימה לכל מה שכתבת וגם שותפה לתחושותייך למרות שהמצב שלי שונה משלך, אך הכאב והתחושות משותפים לכולנו. שבת שלום זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה