תודה על המתכונים הנפלאים אבל...

suzi35

New member
תודה על המתכונים הנפלאים אבל...

למה שהתכוונתי הוא הסופגניות האלה שיוצאות עם שפיצים וזנבות, זורקים לשמן חתיכת בצק וזה מתנפח ואז נוצרת סופנייה חלולה שבתוכה אח"כ אפשר לשים ריבה, או לבזוק עליה אבקת סוכר. מהמתכונים האלה של 5 דקות. תודה, סוזי. חג אורים שמח!
 
טיפ קטן

בכדי שהסופגניה תצא מטוגנת הייטב. חשוב חשוב חשוב לא להכניס אותה לשמן רותח א ל א.... לשמן חם, ככל שהשמן רותח, כך הסופגניה מטוגנת וחומה בחוץ, ובפנים היא בצק לא מבושל. בהצלחה!
 

הגנובה

New member
זהו בדיוק המתכון שהמלצתי עליו -

צריך רק למצוא שקית קמח אסם תופח קטנה - ועליה כתוב המתכון
 
למעלה