תודה על הסבלנות

איזה סיפור חמוד...

נשמע שהייתה חוויה טובה מאוד
הרבה מזל טוב, בריאות ואושר!!

mise

New member
נשמע קליל. ככה הרגשת?

למה המיילדת פקעה את המים? היתה איזו בעיה?

ayala26

New member
קליל?

כאב לי כל כך אבל עכשיו כשדנזל בן 4 ימים וכזה תינוק טוב ועם ההדרכה להנקה מוצלחת שאהי מקבלת כבר כל זה פחות חשוב.

ayala26

New member
הכוונה הצירים והלידה

לא פקיעת המים הבלתי מורגשת. אני גם חושבת שכמו שיש קיצוניות ללידות אפידורל בבית חולים גם במצדדים בלידות טבעיות יש את הפנטיות מהכיוון השני. לא צריך להגזים. ראיתי את השרשור על לגיטימציה לצעוק בבית והזכות להשתחרר - יפה מאוד בתיאוריה (ודרך אגב, אצלינו שומעים גם שומעים, אני שומעת את התוכי של השכנים כל היום). לא כולם יכולות להשתחרר בהזמנה מראש. גם למדתי שלתכנן לידה זה לא ממש ריאלי - היה לי בתיק מוכנים דיסקים עם מוסיקה מרגיעה, שמן למסג ועוד שלא עלו לי בראש. רק רציתי שלא יכאב לי כל כך..

mise

New member
נשמע קליל. ככה הרגשת?

למה המיילדת פקעה את המים? היתה איזו בעיה?

debby12

New member
מנהל
נשמע כמו כיף של סיפור ../images/Emo45.gif

כיף לשמוע שהיתה לך חוויה טובה וקלה. צריך אם כך לעשות
על שטיפת האוטו וקניות כאמצעים מצוינים לזירוז התקדמות הלידה וללידה קלה. מאחלת המון אושר ושפע חלב, ושדנזל יגדל להיות מפורסם ומצליח כאחיו-לשם השחקן דנזל וושינגטון. מסקרן אותי הפרוטוקול הרוטיני שלהן של זריקת פיטוצין בירך. גם בלידות בית נוהגים כך?

ayala26

New member
דווקא זה היה חדש גם לי

דווקא לא נתקלתי בזה בספרים ודווקא קראתי המון. אבל גם בלידות בית זה אותו דבר כנראה - כי אלו אותן מיילדות בדיוק שמיילדות גם במלונית וגם נוסעות לבתים ליילד שם לפי קריאה. ותודה לכולכן!!

כרמית מ.

New member
אפשר גם בלידת בית

אבל אני מקווה, שלפחות בבית, לא עושים את זה כרוטינה (כלומר, זה תלוי-מיילדת), אלא רק אם יש צורך. בד"כ אין צורך.

סטיוויה

New member
איזו חווית לידה טובה

וגם בנזוגי היה מאילו שהצהירו שהם לא משתתפים בלידה ובסוף הסתכל כמו גדול ובשלישית תיעד במצלמה אפילו...

שָׂרָה

New member
מזל טוב!!

אמנם לא הלידה שהייתי רוצה, אבל רואים שבהולנד לא מתערבים כל כך הרבה כמו בארץ או בארה"ב

למעלה