תודה על העזרה ועל שיתוף הפעולה...!

תודה על העזרה ועל שיתוף הפעולה...!

שלום , ראשית אני רוצה להודות לזאתי ולקיוטי על הנכונות לעזור לי במציאת חומר על הסדרה "שבתות וחגים". זאתי , אני לומדת במגמת תקשורת וקולנוע ואני אצטרך לעשות השנה סרט גמר. אני אשמח לקבל ממך רעיונות לתסריטים. בקשר לעבודה שלי - אני צריכה לכתוב באופן כללי על מאפייני הדרמה וכמו כן ליישם אותם בקשר לדרמה הנ"ל. אני צריכה לנתח את הייצוג של הדמויות ביחס אל עצמן , ביחס אל הקרובים שלהם וביחס אל הסביבה והחברה. אני אשמח לקבל מידע נוסף ומפורט ככל הניתן על הדרמה ועל הדמויות המשחקות בה. בתודה , ציפור חופש.

zoeid

New member
קודם כל, זואיד ולא זאתי ../images/Emo8.gif

דבר שני, אני אשמח לעזור לך. הסרט שעשיתי היה דוקומטרי, במידה ושלך לא דוקומונטרי עדין אשמח לעזור אם אוכל. לגבי העבודה, חפשי באינטרנט על דרמה, זה ממש לא בעיה למצוא, וככה תשלבי עם הסידרה, דרך העצות שנתתי לך מקודם. בסוף כל פרק היינו מנתחים את הפרק, את יכולה להריץ חיפוש במעמקי הפורום ואולי לראות דיון שיתאים לך http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=57019&sid=49

איזה כיף לך :)

לעשות עבודה על שבתות וחגים... מדהים... לשבת מול שבתות וחגים כל כך הרבה.. אם את צריכה עזרה, במסרים, את מוזמנת לכתוב לי, אני עוקבת מתחילת הסדרה. תשאלי שאלות מדויקות ואני אשמח לעזור!

qt1

New member
ציפור חופש וכולם חג שמח../images/Emo24.gif

אם את רוצה ויכולה לצרף לכאן בקובץ וורד את מה שכבר כתבת, אז תעשי את זה, כך אני לפחות אוכל להוסיף אם תרצי כמובן , דברים שאני יודעת וגם אחרים שכותבים כאן ותהיה לך עבודה עשירה יותר, זה רק רעיון ונתון לשיקול דעתך, בכל מקרה שיהיה בהצלחה, מתי את אמורה להגיש את העבודה שלך? חג שמח

למעלה