תודה על העזרה

shula9

New member
תודה על העזרה

הי הילה, תודה על העזרה ממקודם (למטה). אם יש משהו שאני רוצה בכל מאודי זה לדעת איך לתקשר את המדריך הרוחני שלי כדי שלא אצטרך "לשגע" אותך ואחרים. כמו שכבר כתבתי פה בעבר, אני מתעסקת ברייקי, מדיטציה לפעמים ומתעניינת מאוד בכל נושא התודעה והעל מודע. יש פעמים שאני מרגישה שהנה, אוטוטו אני הולכת לפגוש את המדריך הרוחני שלי, אבל זה לא קורה. יש לי כל כך הרבה שאלות לשאול אותו, יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה שהוא ילמד אותי ויש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לספר לו. כמו לדוגמא להתייעץ איתו לגבי איזה שהוא בחור שפגשתי בלימודים שאני יודעת שמתאים לי מכל הבחינות (אני יודעת זאת מתוך אינטואיציה ומתוך היכולת שלי לחדור פנימה אל תוך הבן אדם, גם אם הוא לא יודע את זה), אבל לא נראה לי שהוא משדר בכיוון שלי. מה לעשות? אני יודעת בוודאות שהבחור יצור קשר מתי שהוא (שוב אינטואיציה), אבל מתי זה יקרה, זה מה שמעניין אותי. מה אני צריכה לעשות כדי ליצור קשר עם המדריך הרוחני שלי? ושנית, האם הבחור אכן יצור קשר? מתה לדעת . . .

הפתחות לתיקשור

יקירה, בשביל להפתח וממש לחוש את האנרגיה של המלאך המדריך דרוש תירגול, כוונה ואמונה. כוונה ואומנה - כבר יש לך. לכן תרגלי. כדאי להעזר בספר טוב בנושא. דרך מואצת היא קורס תיקשור. יש הרבה כאלה שמעבירים מתקשרים מנוסים (גם אני פותחת מידי חודשיים קבוצה). לגבי הבחור - לא מתקבל מסר, נראה שכרגע הוא אכן לא מכוונן אלייך אנרגתית. זיכרי שכל אחד בוחר את דרכו.

למעלה