תודה על התגובה החמימה ועל הפרגון והלב הרחב

תודה על התגובה החמימה ועל הפרגון והלב הרחב

אני רודה דבש תלתן ודרדר דבש אקליפטוס דבש מהרי ירושלים דבש כותנה דבש הדרים שנמצא בסמיכות לפרדסי לימון שבהם יחסית לשאר זני ההדר הם מבקרים פחות אבל היא נותנת לדבש ארומה חמיצותית יותר..את הדבש אני מוכר בביתי.. מי ש/מעונין יכול לפנות אלךי ואתאם איתו..
אגב מחר יש יום פתוח לכל מי שרוצה יםום עיון יחיד מסוגו במשך השנהלכל הדבוראים בארץ בבית גדן ..

דבש הדרים/לימון נשמע מעולה

זה נפלא לדעתי שאתה יודע לבדל את דבש הלימונים, בדרך כלל דבש ההדרים נארז תחת הכותרת הכללית הזו ללא ציון של סוג ההדר.
בהזדמנות אני צריך לטעום את זה עכשיו אני מסוקרן.
אני לא אוכל להגיע מחר לבית דגן, אם יצא לך להגיע נשמח מאוד אם תחלוק איתנו רשמים ומידע מעניין מיום העיון

לא הייתחי היום בכנס אבל היתה נציגות מהעבודה

כלל ההרצאות היו משעממות... עיקר התוכן החשוב היה הנידון על אקרית הורואה הנוראה הזו מדברים על מתן תרופה במועד מסיום שינתנו לככלל הכורות בארץ טיפול במקלות אמיטרז קיצר פרטים יותר מדויקים אני יקבל מחר מעמיתי לעבודה שהיו שם... לך-בועז יש כוורות? כמה? כמה שנים אתה בתחום? איזה סוגי דבש אתה רודה? .. שאלתי מספיק.. חחח

תודה על העדכון

יש לי כ100 כוורות, אני רודה בעיקר אקליפטוס אבל גם פרחי בר, חרובים ושיזף מצוי, יש כאן בגליל לא מעט מיים ואני לא נודד עם הכוורות.
אני בתחום מילדות שזה כמה עשרות שנים

יש לך על כולם אישור ממועצת הדבש?

או שחלק לא מאושרות? היום לקבל נקודות רעייה נהפך לסיוט...אגב את הספר של אברהם בן נריה מרושוני הכוורנים בארץ קראת? ולסים איך אתה משווק את הדבש שלך?

בוודאי שיש רשיון

עניין המרעה אכן נהיה לא נוח. גם יש קושי בקבלת נקודות וגם יש "לחץ" על הנקודות הקיימות.
בסה"כ אני ממוקם באותן נקודות שניתנו במקור לסבי ולאבי ולא מתלונן
מבחינת שיווק אני משווק כמעט רק ישירות לצרכן הסופי
תגיד, אתה מתכוון לרסס טרום נביטה מסביב לכוורות בקרוב או שאתה ממתין ומטפל בזה אחר כך?

יפה אז כמה שנים אתם כוורנים במשפחה?

כמה נקודות יש לך?
אנ י בשיווק קצת מגמגם.. סבא שליכשהיה בתחום כולם מביבו היו קונים ממנו עברו כבר הרבה שנים מאז והיום שאני מתחיל להגדיל ולהפריח את המכוורת אני מתקשה בלמכור את כל הדבש יש למישו רעיון איך לשווק
אגב כמה טון יוצא לך?
ולגבי הריסוס אני לא מרסס כלל זה פטנט נגד גנבים.. חח בעבודה אנחנו מרססים בעוד חודש בערך...

למעלה