תודה על התגובות לגבי העברת שירים...

tpolak

New member
תודה על התגובות לגבי העברת שירים...

לא הייתי כאן כמה ימים... אז לא ממש יכולתי לענות. יש לי IRIVER H320. לא מספיק להעביר את השירים (להעתיק) ישר לספריה? ואיך אני עושה את זה דרך המדיה player? או שאר התוכנות שהזכרתם?

gt-master

New member
מספיק ועוד איך.

היתרון של ה H320 שהוא לא דורש שום תוכנה אבל: אני ממילץ שוב על תוכנת MEDIA MONKEY שבה ניתן לסנכרן אוטומטית, ויותר מגניב,היא יודעת לבנות DB מהשירים שכבר קיימים בנגן כך שניתן אחר כך לבחור שירים גם לפי קיטלוג לפי אומן,אלבום וג'אנר (צריך לבחור בתפריט הגדרות ראשי בנגן,להשתמש ב DB תחת GENERAL וזה לאחר שיצרנו קובץ DB בעזרת התוכנה שרשמתי או תוכנה אחרת).

tpolak

New member
תודה אך הבעיה שלי היא ש

עצם העתקת השירים לספריה (גם ניסיתי בכלל לספריה אחרת על המחשב) שעצם העתקת השירים מה CD לכל מיקום אחר, השירים לא מועתקים טוב והם בגודל 1kb . לגבי התוכנה שהמלצת, אני אוריד אותה ואנסה. המון תודה!

יאיר B

New member
אי אפשר להעתיק שירים ישירות מ-CD

לנגן. צריך קודם כל להמיר את השירים לפורמט MP3. אפשר לעשות את זה עם תוכנה מתאימה (למשל: CDEX שאפשר להוריד מקישורי הפורום-תוכנות). התוכנה תמיר את השירים מה-CD לפורמט MP3 ואותם תוכל להעביר לנגן. במאמרים יש הסבר איך להשתמש בתוכנה.

JustThomas

New member
א. גם בשביל להמיר לWAV צריך לעשות

"ריפ", וWAV בכלל תופס טון מקום אז זה לא משתלם. (אלא אם אתה אודיופיל כבד)

gt-master

New member
CDA=WAV

אלו בעצם קבצי WAV מקונפגים לדיסק. כשעושים RIP ל WAV לא מעבדים איכות וזה בעצם לא המרה. זה הקובץ במצבו הנורמלי והוא תופס 10MB לדקת סטריאו.

R750-Girl

New member
ידוע שהתוכן זהה

אבל מבחינה טכנית זה לא זהה. זו הייתה הכוונה

למעלה