תודה על התמיכה של אנשי הפורום

נאן

New member
תודה על התמיכה של אנשי הפורום

יש מצבים גדולים שהם קטנים עלי ויש מצבים קטנים שהם דגולים ממני. אבל בעיקר מתישים אותי אנשים צרי מחשבה וקטנונים. ששואבים ממני את כל האנרגיה. כשהם מצליחים לעצבן אותי כהוגן. אין לי מושג למה עשית את זה ולא רוצה לרדת לסוף דעתך. כי הענין של לבלוש אחרי מישהו כדי לחנך אותו כי........ החוסר הזדהות.מראה לי שהאימון שלי דיי נפגע. כי אם יש משהו למישהו כאן להגיד היתי מציעה לו או לה להיות גלוי. מאחר ומסרים זה דבר פרטי ואינטימי.אין אני עדיין מפרסמת מה נכתב לי שם. וללכת למקום אחר ולהתלונן שם.... אז אם הענין היה חשוב לך כל כך למה לא כתבת את זה כאן בפורום שלנו? והית מעלה את הנושא לדיון בצורה מסודרת. היום בבוקר מפתיחת היום שלי לא הצלחתי להרגע מזה. שישנם תככים מאחורי הקלעים ומשמישהו מסוגל לעשות מה שהוא עשה למרות שאולי הנושא היה חשוב לו. לא זו הדרך ולא הכיוון להשיג דברים במרמה וחוסר יושר אישי. מעולם בכל שנות כניסתי לאינטרנט ולמרות שלפעמים היו לי דעות שונות. היה לי שם אחד שקראו לו נאן וגם אם לא נראה לי משהו ואמרתי אותו. תמיד הזדהתי בשמי.גם כשדברים לא נראו לי. זה נקרא יושר אישי. אני לא נפגעתי אישית. אני נפגעתי יותר בגלל הבחורה שכתבה ושמחה לראות אותי מאותה בחורה/בחור כאן שהחליפו להם שם ובלשו מי אותה הגברת שעשו סלקציה מכאן חולה ?והגיעה לפורום בו היא כותבת. ועשתה את זה בשם הדגל של בבקשה להתחשב! שניה לפני שכותבים משהו. היא החליטו לחנך........אותה ואת כולם בפורום השכן. חינוך נותנים בגלוי.ובריש גלי! אם הנושא כה חשוב לך. אני מודה לכל אנשים כאן שהגיבו במסרים האישים וגם לאנשים בפורום השני. תודה לכם לכולם על התמיכה. נאן

נאן... מה קורה?!

נאן יקירה אני לא יודעת מה קורה לך, מה עבר עלייך ואיך ניתן לעזור. יש לי רק מסר ברור לך ולכל חברי הפורום המדהים הזה: אנחנו יחד, אחד בשביל השני כאן, בלי אינטריגות, בלי ויכוחים וכולנו זקוקים למקום החם הזה והטוב הזה שהשכלנו לעשות לנו! אני מציעה לך לחשוב שנית אם החלטת להפסיק לכתוב פה, כי זה המקום שלך בדיוק כמו שלי ושל כל אחד אחר. ההחלטה שלך להיות חלק מאיתנו נבעה מצורך שיש לך ואף אחד לא יכול להיות שיפוטי כלפיו או כלפיך!!! אז בינתיים אני שולחת לך חיבוק גדול שאולי יעזור לך לא להרגיש לבד. אילת.

מלמלה

New member
מצטרפת למילותיה של איילת

אייני יודעת מה קרה ועל מה הכאב שלך אבל חבל לי עליך ועל עלבונך מאותה אלמונית

../images/Emo124.gifנאן יקר

אני לא ממש הבנתי על מה מדובר כאן אבל ממילותייך אפשר להרגיש את הכעס שלך והעלבון מאותה אלמונית בכל מקרה גם לי קרה משהו דומה לפני כמה זמן פה בפורום ממישהי שתקפה אותי ודיברה אליי מאוד לא יפה ושלחה לי מסרים פרטיים מטרידים אין לך מה להיפגע מאנשים כאלה תאחז באנשים שרוצים לתמוך בך ולעזור וזה כל הפורום הנפלא הזה ושהמטרידים האלה יחפשו להם מקום אחר להטרדות האלה אז בכל אופן תמשיך לרשום כאן מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה אל תתייחס כל טוב ליטל

מצטערת על הבילבול../images/Emo4.gif

לא שמתי לב ופניתי בלשון זכר אליך מצטערת שזה נכתב בלשון זכר אבל הכוונה זההה כל טוב ליטל

נאן ../images/Emo26.gif

ממה שהבנתי, נעשה פה משהו שכנראה לא היה במקום מכל מיני בחינות. אבל קודם כל מתוך זה שהעניין פגע בך. אני מאד מקווה שזה לא תהיה סיבה לעזיבת הפורום, אני בהחלט חושבת שזה לא מצדיק עזיבה. אולי זו פשוט עוד מהמורה בכביש החיים שדילגת מעליה והמשכת הלאה. שיהיה לך יום טוב

אני לא יודעת מה בדיוק קרה....

ואני לא יודעת איזה פורום הוא ה"שני" שהזכרת, ולא יודעת מי בחר לחנך מאחוריי הקלעים, מה שאני יכולה לומר זה אל תתני לאנשים קטנים וקטנוניים להגיע אליך, שימי פס, תגידי לעצמך שהאנשים האלו לא חשובים בכלל, מה שחשוב זה מי שאת, נאן, ומה שאת, וזהו! אנשים קטנים תמיד יהיו מסביבך, האנרגיות שלך יותר מידי חשובות בשביל לבזבז אותן על אנשים כאלו ! תשמרי על עצמך נאנוש שלנו, ודעי שכולם פה עומדים מאחורייך !! -----------------------------------------------------------

למעלה