תודה על התשובות מלפני כמה ימים ועוד כמה שאלות

trakl95

New member
תודה על התשובות מלפני כמה ימים ועוד כמה שאלות

אז,כאמור,אם אני מכניס לתיקיה של אלבום,קובץ תמונה,האם זה יזיק לנגן? ושנית- האם בצורה כזו אפשר יהיה להגדיר את זה ,שייראה על המסך בזמן שמתנגן לו האלבום,או שצריך לשים את התמונה בתיקיה של התמונות,ואז לחפש אותה ולהגדיר אותה כרקע? תהליך קצת מסורבל הייתי אומר. מלבד זאת- האם יש איזשהו פיתרון לקובצי טקסט בעברית,שפשוט "נחתכים",למרות שהשורות לא ארוכות במיוחד? מלבד זאת-לפי הסמל על המסך,הסוללה מתחילה אט-אט להתרוקן. האם לחכות עד שהיא מתרוקנת לגמרי,או כמעט ולטעון את הנגן רק אז, או שאפשר לטעון אותו כבר עכשיו?

trakl95

New member
לא נעים לי לנדנד,אבל אולי אפשר בכל זאת לקבל

תשובה,במיוחד עם העניין של הטעינה,במידה ולא הייתי מספיק ברור,מדובר על I7....

יאיר B

New member
לא ממש זוכר מה שאלת לפני כמה ימים

(היה יכול להועיל אם היית מצרף קישר לשרשור הרלוונטי שנהיה מאופסים על אותו עניין). אז מדובר על I7. 1. אתה יכול להכניס לנגן מה שאתה רוצה. הנגן לא ינזק מקבצים שונים (גם אם הוא לא יודע לקרא אותם). אני חושב שצריך לתת שם יחודי לקובץ התמונה כדי שהנגן יראה אותו (אולי album art, לא יודע, אני מתמיע את התמונות בתוך קבצי ה-MP3 עם תוכנות מתאימות). 2. אתה צריך להגדיר לנגן להראות תמונות בתור רקע. הפעולה מתבצע לכל התיקיות שיש בנגן ומכילות תמונת רקע. (כתבתי על זה פעם איפשהו איך מגיעים לשינוי תמונת הרקע). רק להעיר שהתמונה מקשה על קריאת הטקסט מתחתיה (וגם הטקסט שעל התמונה לא עוזר לראות אותה טוב יותר). 3. אולי פתרון שהשתמשו בו בנגנים ישנים של איאודיו יעבוד גם פה: ספור כמה אותיות נכנסות בשורה אחת ואז עבור על המסמך ותרד שורה לפי מספר האותיות שספרת. 4. הסוללה של הנגן עשויה מליטיום (כמו כל הסוללות הנטענות שיש במכשירים ניידים כיום). סוללות ליטיום לא סובלות מאפקט זיכרון כמו סוללות נטענות בעבר (ניקל קדמיום למשל) ולכן ניתן לטעון אותן מתי שרוצים.

למעלה